Водещите на БНТ Мария Андонова и Стефан А. Щерев записват коледна песен
Секция: БЪЛГАРИЯ
24 Ноември 2021 15:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Водещите на БНТ Мария Андонова и Стефан А. Щерев записват коледна песен

/КРОСС/ Водещите на „100% будни" по БНТ 1, Мария Андонова и Стефан А. Щерев, които всяка делнична сутрин посрещат зрителите в ефира на обществената телевизия, са в ново амплоа. Лицата на БНТ и малчуганите от вокална група „Мики Маус" с ръководител Вяра Панталеева работят над песента „100% Будни на Коледа".

„Коледа е магия. Магия, която ни завладява всяка година, но тази ще е по-различна. Благодарим за поканата, която ни отправиха от вокална група „Мики Маус". Предизвикателство е, но е и вдъхновяващо. Надяваме се да сгреем сърцата на хората, да ги заредим с настроение и да пренесем магията на Коледа с песента.", споделя Мария Андонова

По традиция, за 9-та поредна година, децата на вокална група „Мики Маус" ще зарадват зрителите на БНТ с нова Коледна песен. До сега гост изпълнителите са били предимно певци и музиканти - Весела Бонева, Васил Петров, Орлин Павлов , Яна Чакалска, Владимир Михайлов, Прея, група Силует. За първа година песента ще бъде изпълнена с неизкушените професионално от музиката Мария Андонова и Стефан А. Щерев.

Очаквайте официалното представяне на песента на Мария Андонова и Стефан А. Щерев „100% Будни на Коледа" на 7 декември, вторник, в ефира на „100% будни".