Предстоящи събития в страната на 25 ноември
Секция: Предстоящи събития
25 Ноември 2021 07:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 25 ноември

/КРОСС/***

София.
От 19.00 ч. в Гранд Хотел Милениум София, „Бална зала", ет.2, държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в тържествената церемония по връчване на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за професионални постижения в областта на туризма.

***
София.
От 10.00 ч. ПП „Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, „Има такъв народ" и „Демократична България" по темите „Вътрешна сигурност" и „Екология".

***
София.
От 10.00 ч. ще се проведе заседание на Столичният общински съвет.

***
София.
От 15.00 ч. ПП „Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, „Има такъв народ" и „Демократична България" по темите „Регионално развитие" и „Култура".

***
София.
От 9.00 часа в храм "Св. Климент Охридски" в ж. к. "Люлин" Белоградчишкият епископ Поликарп - викарий на Софийския митрополит, ще оглави архиерейска света Литургия.

***
София.
От 9.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Миню Стайков и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Жеков, Николай Григоров и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Вълчо Арабаджиев и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 5-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Фани Абленкова и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Гриша Ганчев, Диляна Радулова и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 ч. Фондация „Глобални библиотеки - България" организира онлайн Национален форум - „Библиотеките днес".

***
София.
От 13.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Атанас Сейзински и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Марин Рачев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 ч. 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледат дело срещу Иво Тодоров, Шерго Ахмед и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 15.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Блага Белухова и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 16.00 до 19.00 ч. в Регионалния исторически музей ще се проведе вернисаж за откриване на изложбата „Кино истории помежду".

***
София.
От 18.30 ч. в Дом на Киното ще се състои представянето на проекта „БВА: Панайот Бърнев" - изложба-архив на фотографа Панайот Бърнев, организирана от фондация „Български Визуален Архив".

***
София.
От 18.30ч. в клуб „Перото" ще се състои церемония за наградите на Фондация "Глобални библиотеки - България".

***
Благоевград.
От 11.00 ч. в зала „22-ри Септември" председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков ще даде пресконференция.

***
Бургас.
От 17.00 часа в залата на Общинския съвет в Културния дом на нефтохимика, ще се проведе обществено обсъждане на проект на Програма за подобряване качеството на атмосферния въздух на Общината за периода 2021-2027 г.

***
Варна.
От 18.00 ч. в Арт Галерия Ларго ще бъде представена самостоятелна изложба-живопис и скулптура на софийския художник Цветан Лазаров.

***
Пловдив.
От 9.00 ч. в зала 1 на Окръжен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело срещу Н. Б.

***
Пловдив.
От 9.00 ч. в зала 1 на Апелативен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело, образувано по протест на прокуратурата и жалба на подсъдимия д-р И. Д. С присъда от 27.09.2021г., Окръжен съд - Пловдив е признал И. Д. за невинен.

***
Пловдив.
От 9.00 часа в храм „Св. Климент Охридски" в кв. „Христо Смирненски" ще бъде отслужена архиерейска света Литургия.

***
Пловдив.
От 10.30 ч. ще се състои онлайн среща на бизнеса в Пловдив и региона.

***
Пловдив.
От 11.30 ч. в зала 1 на Апелативен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело, образувано по жалба на подсъдимия С. К. срещу наказанието му от 2 години и 6 месеца лишаване от свобода условно с 4 години изпитателен срок и глоба от 2 000 лева.

***
Сливен.
От 9.00 ч. в зала „Май" Общински съвет Сливен ще проведе заседание.

***
Смолян.
От 11.00 ч. онлайн в платформата Тиймс под мотото „Да съградим заедно бъдещето, в което искаме да живеем" ще се проведе Климатон Смолян 2021.

***
Смолян.
От 15.00 ч. ще се състои онлайн заседание на Общински съвет - Смолян.

***
Стара Загора.
От 9.00 ч. ще се проведе онлайн заседание на Общински съвет - Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 19.30 ч. в Кукления театър ще се състои спектакъл за възрастни „Страх".

***
Търговище.
От 14.00 ч. в зала 28 на Община Търговище ще се проведе пресконференция за представяне на план-сметката за дейностите по чистота през 2022 г. в Търговище.

***
Шумен.
От 9.00 ч. ще се проведе онлайн заседание на Общински съвет - Шумен.

***
Шумен.
От 10.00 ч. чрез Zoom Областен информационен център - Шумен организира публично информационно събитие на тема: „Споразумението за партньорство (СП) на България с ЕК за програмен период 2021-2027г."

***
Шумен.
От 10.30 ч. в зала 2 на Областната администрация в Шумен ще се състои заседание на Областната транспортна комисия.