Oppo с иновативна система за светлинни известия в Reno7 Pro
Секция: Технологии
26 Ноември 2021 18:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Oppo с иновативна система за светлинни известия в Reno7 Pro

/КРОСС/ Oppo представи най-новата си серия смартфони, позиционирани в средния клас, Reno7. Три са устройствата, които дебютират в Китай, Reno7 Pro, Reno7 и Reno7 SE. Най-интересен обаче е Pro моделът, тъй като включва необичайно нововъведение. Става дума за светлинна система за известия, която обхваща правоъгълната секция с основната камера. За съжаление системата не е добавена към останалите два модела в серията.

Reno7 Pro включва AMOLED екран с диагонал 6.55 инча, резолюция Full HD+, честота на опресняване 90 херца, поддръжка за HDR10+ и защитно покритие Gorilla Glass 5. Има и 32MP селфи камера в отвор в горния десен ъгъл. В основата на модела е чипсетът Dimensity 1200-Max с до 12GB RAM и 256GB памет за файлове. батерията е с капацитет 4500mAh и бързо зареждане до 65W.

Основната камера включва 50MP сензор Sony IMX766 с бленда f/1.8, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за макро кадри. Цените в Китай са до 626 долара. Предстои да разберем дали устройството ще се появи и в нашия регион.