Предстоящи събития в страната на 29 ноември
Секция: Предстоящи събития
29 Ноември 2021 07:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 29 ноември

/КРОСС/***
София.
От 9.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Миню Стайков, Марио Кръстев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 1-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Мартин Попов за придобиване и държане на взривни вещества с цел всяване на страх в обществото.

***
София.
От 10.00 ч. 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Николай Николов и други за участие в организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 ч. 19-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Цветомир Ценов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Елджевит Осман и Александър Станев за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 ч. 8-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Янко Яков, Николай Маринов и други за образуване ир ъководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 ч. 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Младен Комитов и други за организиране и ръководене на организарана престъпна група.

***
София.
От 14:00 ч., в Конферентната зала на КТ „Подкрепа" и чрез платформата Zoom, ще се проведе встъпителна пресконференция за представяне на проекта на КТ „Подкрепа" BG05M9OP001-1.128-0005 „ДИГИТАЛНА ПОДКРЕПА", финансиран от Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси 2014 - 2021".

***
София.
От 18.00 ч. в кино „Люмиер" ще се състои прожекция на филма "Отново съм тук".

***
София.
От 21:00 ч. в Sofia Live Club ще бъде представен новия проект на визуалния артист Полина Герасимова и listening party на новия албум на композитора и продуцент Kan Wakan.

***
Бургас.
От 19.00 ч. в Драматичен театър „Адриана Будевска" ще се играе постановката „Женитба по обяви".

***
Велинград.
От 9.00 ч. във Велинград и онлайн ще се проведе Национална кръгла маса за финансиране на инвестиции в енергийна ефективност, организирана от Камарата на строителите в България в партньорство с Центъра за енергийна ефективност ЕнЕфект, Агенцията за устойчиво енергийно развитие, Българската стопанска камара, Националния доверителен Екофонд, УАСГ и др.

***
Маджарово.
От 10.00 часа в НЧ „Н. Й. Вапцаров", гр. Маджарово ще се проведе обществено обсъждане на План за действие за опазване на популациите на Египетски лешояд (Neophron percnopterus Linnaeus, 1758) за периода 2019 - 2028 г.

***
Пловдив.
От 10.10 ч. в зала 9 на Пловдивски районен съд ще бъде разгледано дело срещу П. А. Г.

***
Пловдив.
От 13.00 ч. в зала 11 на Пловдивски районен съд ще бъде разгледано дело срещу подсъдимия А. Г. К.

***
Пловдив.
от 13.30 ч. в зала 1 Апелативен съд - Пловдив ще разгледа дело, образувано по жалби на подсъдимите И. Х. и Н. Ц. , с които искат намаляване на наказанията им, които са по една година условно лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок и глоба от по 5 000 лева.

***
Пловдив.
От 15.00 ч. в зала 2 на Окръжен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело срещу К. К.

***
Стара Загора.
От 11.00 ч. в Регионална библиотека „Захарий Княжески" ще се състои фестивал на оперното и балетно изкуство.

***
Шумен.
От 14.00 ч. в зала 203 на Общината кметът Любомир Христов ще има приемен ден.

***
Шумен.
От 14.00 ч. в стая 317 на общината ще се състои приемен ден на председателя на Общински съвет Шумен Ася Аспарухова.