Genesis G70 Shooting Brake вече с фиксирана цена (Видео)
Секция: Автомобили
30 Ноември 2021 09:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Genesis G70 Shooting Brake вече с фиксирана цена (Видео)

/КРОСС/ Цените за Genesis G70 Shooting Brake вече са фиксирани. Благородният южнокорейец съчетава елегантността на купе с функционалността на комби. Автомобилът вече се пуска на цени от 40 300 евро.

Предната част се характеризира с четирите LED фарове и голямата решетка на радиатора, докато характерният двуредов „подпис" се простира до задната част. Там стъклената врата на багажника и "плаващият" интегриран спойлер придават на автомобила неговата купе-елегантност.
video: https://www.youtube.com/watch?v=nI7BTScHGYA

Интериорът предлага смесица от комфорт и модерни технологии. Високото качество на материалите и изработката, както и дизайнът, вдъхновен от пилотските кабини на самолет, осигуряват спортна и същевременно луксозна атмосфера. Стандартното оборудване включва множество съвременни технологии за комфорт и безопасност.

Genesis предлага новия G70 Shooting Brake в три линии на оборудване и с два двигателя. Има избор между 2,2-литров турбодизел с мощност 200 к.с. и 2,0-литров турбобензинов двигател в две нива на мощност със 197 к.с. и 245 к.с., всяко от които ползва осемстепенна автоматика като стандарт. В зависимост от двигателя мощността се предава към задните колела или към четирите колела.

„G70 Shooting Brake е специално разработен за европейски клиенти и проектиран за европейски пътища" - казва Доминик Боеш, управляващ директор на Genesis Motor Europe - "С това G70 Shooting Brake подчертава нашия ангажимент към този регион и неговата автомобилна история. Пионерските технологии, култивираната производителност и високото ниво на сигурност трябва да направят модела много специално европейско предложение."