Cloudware вече е Neterra.Cloud
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Декември 2021 11:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Cloudware вече е Neterra.Cloud

/КРОСС/ Нетера промени името на марката, под която предоставя облачни сървъри, наети сървъри, IPv4 адреси.

Neterra.Cloud е марката, под която Нетера вече предоставя инфраструктура като услуга под формата на облачни сървъри, наети сървъри, IT услуги, хибридни решения, бекъп като услуга, IPv4 адреси и DDoS защита.

Брандът Neterra.Cloud наследява Cloudware за по-добро съответствие с фирмената идентичност и по-лесна разпознаваемост на услугите като част от портфолиото на доставчика на глобална свързаност и телекомуникационни решения Нетера.

Neterra.Cloud e и адресът на новия уебсайт.

Над 25-годишния опит на Нетера на международните пазари се оказва безценен както при проектирането на облачната инфраструктура, така и при предоставянето и поддръжката на останалите ИТ и телеком услуги на компанията.

Облачната платформа на Neterra.Cloud е създадена така, че дори да отпаднат всички сървъри за нейното управление, стартираните облачни сървъри ще продължат да работят без прекъсване.

Резервираността е гарантирана. Съдържанието и конфигурацията на основния сървър се репликира върху най-малко още един сървър, който може да замени автоматично първия при нужда.

Чрез специален контролер и система за денонощен мониторинг опитни инженери наблюдават параметрите на сървърите в реално време.

В резултат софтуерните специалисти и хората от бизнеса получават разнообразни, работещи, иновативни и технически издържани решения.

Всички те се предлагат в надеждни и сигурни, независими дейта центрове - собственост на Нетера, с високоскоростна и защитена свързаност, техническо оборудване и експертиза в областта.

Страстта и желанието на Neterra.Cloud непрекъснато да развива и подобрява предлаганите услуги е гаранция, че бизнесът и потребителите получават най-новите и добре работещи решения.