Opel показа новата Astra Sports Tourer (Видео)
Секция: Автомобили
01 Декември 2021 11:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Opel показа новата Astra Sports Tourer (Видео)

/КРОСС/ Тази сутрин, Opel разпространи първите изображения, подробности и видео на новото поколение Astra Sports Tourer, който освен с пионерен за историята на модификацията си дизайн, ще се предлага и с два вида хибридизирано (PHEV) задвижване.

Новият Opel Astra Sports Tourer получава тематичните за актуалното дизайн и технологично звучене на марката Opel Vizor изпълнение на предната си част, Pure Panel дигитално предно табло и Intelli-Lux LED® Pixel светлини, като в същото време колата запазва и многопрофилното си приложение с товарната вместимост от над 1600 литра.

video: https://www.youtube.com/watch?v=pbAEG_hy-PU

За гъвкавостта на товарното отделение спомага и модулната технологията Intelli-Space за оптимизиране на товарното пространство, а за оптимален комфорт се разчита на AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) ергономични седалки, предните от които идват с вентилация и масажна функция, а задните с подгряване.

С основни габарити дължина 4642 мм, ширина 1860 мм и височина от 1480 мм, новата Astra Sports Tourer ще бъде налична също така и с високоефективни бензинови дизелови агрегати, максималните мощности на които варират от 110 до 130 конски сили, а зареждаемите (PHEV) хибридни модификации обещават мощности от до 225 конски сили. В стандартното оборудване на класическите задвижвания е включена шестстепенна предавателна кутия, а 8-степенна автоматична е налична при хибридите и по-мощните двигатели.