Huawei представя видеопроекта „Nova Content Space”
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Декември 2021 16:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei представя видеопроекта „Nova Content Space”

 Проектът на Huawei, в който Коко Кръстев, Диляна Попова и Михаела Филева дават идеи как да изградите своето присъствие в социалните мрежи

/КРОСС/ "Nova Content Space" е видеопроект на Huawei, с който всички, които обичат не само да правят съдържание, но и да изразяват себе си чрез него, могат да получат идеи и вдъхновение как да изградят своето присъствие в онлайн средата.

Благодарение на развитието на модерните технологии, видеозаснемането и създаването на съдържание става все по-достъпно с всеки изминал ден. Всеки със смартфон в ръка може да предава емоции, да разказва истории и да улавя моменти винаги и навсякъде.

Видеопроектът "Nova Content Space" е вдъхновен от най-новия смартфон на Huawei - nova 9, който комбинира уникална естетика, ултралек дизайн, силна камера и мощна производителност, които го правят перфектният ежедневен спътник на активния съвременен потребител и му помагат да изразява себе си.

Динамичен, стилен, креативен - основните характеристики на nova 9, които отразяват и характеристиките на личностите, които Huawei покани да участват в проекта "Nova Content Space".

Герои на видеопроекта „Nova Content Space"

Героите на проекта „Nova Content Space" са доказани лица и професионалисти в създаването на съдържание. С nova 9 в ръка фотографът Костадин Кръстев - Коко, моделът и актриса Диляна Попова и изпълнителката и авторка на песни Михаела Филева отговарят на точните въпроси, които задава влогърът Крис Захариев.

В динамичните интервюта, заснети в естествената среда за героите, те разказват за дигиталната си връзка със социалните мрежи и дават идеи как да развивате своето съдържание онлайн.

Костадин Кръстев-Коко е един от най-талантливите модни фотографи в България.

Носител на приза Златна игла през 2013, 2016 и 2021 година в категория Моден фотограф. Пред обектива му са заставали едни от най-красивите жени у нас и най- известните родни звезди - музиканти, певци, актьори, политици, спортисти, правил е и фотосесии за корици на почти всички водещи списания в България. Той разкрива тайни за това как се става професионален фотограф и дава професионални съвети как да правите
красиви портретни снимки с мобилен телефон.

Видеото на Коко можете да видите тук

Диляна Попова е едно от най-разпознаваемите лица в България, успешен модел и актриса. Участвала е в телевизионните сериали "Стъклен дом" и "Революция Z", в българските игрални филми "Love.net", "Останалото е пепел" и "Завръщане", телевизионни реклами и редица музикални клипове. Тя дава съвети как се гради имидж в социалните мрежи, как да развивате своето съдържание и да изградите профил, който е стилен, но и различен от другите, както и как да направите стъпка към по-голямата разпознаваемост онлайн.

Видеото на Диляна можете да видите тук

Михаела Филева - популярна българска поп певица, композитор и автор на песни, както и бивш член на журито на „Гласът на България". Тя е петкратен носител на наградата "Певица на годината" в България и двукратен носител на титлата „Жена на годината" в категория „Музика". Михаела споделя как да успяваме да намерим баланса между нишовото и популярното в социалните канали, как да бъдем интересни на своите
последователи, но и да не губим автентичността си.


Съветите на Михаела Филева можете да видите тук