Предстоящи събития в страната на 3 декември
Секция: Предстоящи събития
03 Декември 2021 07:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Предстоящи събития в страната на 3 декември

/КРОСС/***

София.
От 9.00 ч. ще се проведе първото заседание на 47-мото Народно събрание, на което ще присъстват президентът Румен Радев, вицепрезидентът Илияна Йотова, премиерът Стефан Янев и служебните министри.

***
София.
От 9.00 ч. 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Валентин Петков и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Асен Веселинов и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Михаил Апостолов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 6-ти състав на Специализирания наказателене съд ще разгледа дело срещу Боян Петров за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 19-ти състав на Специализирания наказателене съд ще разгледа дело срещу Христо Христов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 ч. в сградата на Българска стопанска камара ще бъде даден стартът на юбилейния Х Национален конгрес на пациентските организации „Здравеопазването след пандемията: политики, инвестиции, технологии, човешки капитал", който ще се проведе хибридно - присъствено и онлайн в платформата Тиймс.

***
София.
От 16.00 ч. 14-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Етю Тодоров и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 17.00 ч. във „Витоша Парк хотел" ще се проведе официалната церемония от инициативата "Мисията доброволец - (не)възможна" по повод Международния ден на доброволеца.

***
Бургас.
От 11.00 ч. в Центъра за съвременно изкуство и библиотека ще се проведе Годишното информационно събитие на Оперативна програма „Региони в растеж" 2014 - 2020 г., за 2021 г.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Културния дом на нефтохимика ще се проведе официална церемония по връчване на престижните награди „Пегас", „Христо Фотев" и „Петко Росен".

***
Бургас.
От 19.00 ч. в залата на Бургаската опера ще се състои спектакъл на балета „Жизел".

***
Варна/к. к. „Св. св. Константин и Елена".
От 18.00 часа, в хотел „Астор Гардън" в к. к. „Св. св. Константин и Елена" ще се проведе официална пресконференция за Европейското първенство по киокушин за мъже и жени във Варна.

***
Варна.
От 17.00 ч. в Градската художествена галерия "Борис Георгиев" ще бъде прожектиран документалният филм за дипломата филантроп, създател на "Карин дом".

***
Добрич.
От 11.20 ч. в Регионална библиотека „Дора Габе" ще състои литературно утро по повод 120 години от рождението на Уолт Дисни.

***
Пловдив.
От 14.30 ч. в зала 3 на Пловдивски районен съд ще бъде разгледано дело срещу З. Б. К.

***
Стара Загора.
От 17.30 ч. на площада пред Общината ще бъдат запалени светлините на коледната елха.

***
Стара Загора.
От 17.30 ч. на бул. „Цар Симеон Велики" пред Музея на религиите ще бъдат запалени светлините на 13 метрово коледно дърво - предоставено от Руското посолство в България.

***
Стара Загора.
От 19.00 ч. в Оперния театър ще се състои оперетата на „Графиня Марица".

***
Шумен.
От 18.35 ч. в концертна зала „Проф. Венета Вичева" ще се състои концерт на Мария - Десислава Стойчева.