Вълшебният свят на "Енканто" вече е по родните киноекрани
Секция: Шоубизнес
03 Декември 2021 12:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Вълшебният свят на "Енканто" вече е по родните киноекрани

/КРОСС/ За своя 60-и юбилеен пълнометражен анимационен филм, Дисни ни отвеждат до едно изключително цветно и изпълнено с много настроение и музика приказно място, наречено "Енканто". Там ще се запознаем с магическото семейство Мадригал, чиито членове са надарени със специални дарби - всички, освен 15-годишната Мирабел, която ще открие, че да си обикновен е най-необикновеното нещо.

Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов дават гласовете си на част от шеметните и колоритни герои в българската версия на анимацията.

Изпълнен с много настроение, музика и цветове, Енканто ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърсим.

Режисьори на "Енканто" са Байрън Хауърд (Зоотрополис, Рапунцел и разбойникът) и Джаред Буш (Зоотрополис), който е и сценарист заедно със сърежисьорката на филма Чарис Кастро Смит (The Death of Eva Sofia Valdez).

Влизаме във вълшебния свят на Енканто с любимите си български артисти от 26 ноември само в кината на 2D и 3D.