Цончо Ганев, Възраждане: Наш първи приоритет е да се борим срещу зеления сертификат
Секция: ПОЛИТИКА
03 Декември 2021 17:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цончо Ганев, Възраждане: Наш първи приоритет е да се борим срещу зеления сертификат

/КРОСС/В предаването „Лице в лице" по бТВ Цончо Ганев - заместник-председател на Народното събрание от партия „Възраждане" , каза че това, което Възраждане е постигнало, тепърва ще се надгражда. „Вярваме, че това което се случи след изборите, има своето следствие, заради това, че хората отказват да подкрепят каквито й да било политически партии, защото те не вярват, че думите ще се превърнат в действия. Ние правим това, което сме обещали."

Първият приоритет за нас е да се борим за премахването на зеления сертификат, който според нас, а и според статистиката, държави с ваксинация над 80% са в пълен локдаун, категоричен е Ганев. „Ние от Възраждане ще реагираме срещу това ваксинацията да стане задължителна. Ако трябва ще поставим и въпроса дали България има място в ЕС, който иска от нас задължителна ваксинация".

Защо пилеем пари за тестването на децата, за да се върнат в училище, попита Ганев. „Аз не съм ваксиниран, преболедувал съм два пъти ковид, мога да имам сертификат, но за мен това е подигравка. Нито аз, нито Възраждане сме антиваксъри. Ние сме ваксинирани по имунизационния календар, който имаме. Но тази субстанция, за която се казва, че е ваксина и се налага силово, 80% от българския народ отказва да го прави. Ние сме гласът на тези 80% от хората".

Много е важно да говорим и за така наречената „зелена сделка", уточни следващият приоритет на Възраждане Ганев. „Имаме съглашение на коалицията в мола, подкрепена от ГЕРБ и ДПС, че до 1 г. България трябва да влезе в Еврозоната. Ние сме категорично против. Влизайки в еврозоната, премахваме валутният борд. Десетки милиарди левове се освобождават и стават под влияние на което й да е правителство. Ние 32 г. сме управлявани от национални предатели."

Ние сме категорично за изграждане на нова атомна централа, в заключение каза Ганев.