Левски търси постоянство срещу разколебан Ботев Пд
Секция: СПОРТ
04 Декември 2021 10:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Левски търси постоянство срещу разколебан Ботев Пд

/КРОСС/ Отборът на Левски посреща Ботев Пд в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов " е с начален час 15:00 часа и ще можете да я наблюдавате директно по DIEMA SPORT, както и да следите развоя дружно с Gong.bg.

Преди дуела в лагера на "сините " е забавно, защото НКП още веднъж поддържа връзка посредством заявления-този път адресирани до Петър Хубчев и Стойчо Младенов. А другояче тимът е в страхотна серия, нареждайки 4 мача без позволено попадение. Георги Миланов не престава да лекува травмата си, само че пък Драган Михайлович се завърна в игра при успеха над Царско село. Очаква се Мартин Петков да пропусне дуела.

При "канарчетата " новините са свързани с Кристиан Тиритиело, който напусна клуба и стана вторият човек от щаба на Азрудин Валентич, който си потегля в границите на един месец. Появи се информация, че Ботев демонстрира интерес към Преслав Боруков, който да внесе повече убеденост в нападението на тима. Отборът има една-единствена победа в финалните си 8 гостувания в първенството, само че пък не е е губил финалните си две гостувания на Левски и ще се опита да затвърди тази положителна статистика. Валентич върна Антоан Бароан в тима.