Пътно произшествие затвори пътя между Своге и Церово, има загинал (ОБНОВЕНА)
Секция: БЪЛГАРИЯ
05 Декември 2021 09:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пътно произшествие затвори пътя между Своге и Церово, има загинал (ОБНОВЕНА) 17-годишно момче е загинало при катастрофата

/КРОСС/ Пътно произшествие е възникнало на пътя между Своге и Церово, при Желен. 17-годишно момче е загинало при катастрофата на пътя между Своге и Церово. Това съобщават от пресцентъра на МВР.

Злополуката е възникнала около 06:00 часа тази сутрин. При нея 22-годишен мъж е управлявал лек автомобил „Ауди", но е самокатастрофирал. С него са пътували още трима 17-годишни младежи. Единият от тях е загинал на място, а другите двама са транспортирани в болница.

По случая е образувано досъдебно производство и работата по него продължава.

Междувременно в социалните мрежи свидетели коментираха, че шофьорът е употребил алкохол, а пострадалите са настанени за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов". Те твърдят и че има един избягал от катастрофата. Тази информация обаче не е потвърдена от полицията.

Възстановено е движението по път II-16 София – Своге в участъка Своге – Церово при км 48.

Инцидентът временно бе затворил за движение път II-16 София - Своге в участъка Своге - Церово при км 48. Трафикът се осъществяваше по обходен маршрут, само за леките автомобили, през спирка Желен. Тежкотоварните автомобили изчакваха  на място.