ЧЕЗ Електро България получи престижната награда „Истински лидер“
Секция: ИКОНОМИКА
12 Декември 2021 13:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЧЕЗ Електро България получи престижната награда „Истински лидер“ За шеста поредна година дружеството бе отличено от ICAP България за лидер в сектора и прилагане на положителни бизнес практики

/КРОСС/ За шести път „ЧЕЗ Електро България" АД стана носител на приза „True Leader", връчван от ICAP България. Инициативата отличава всички компании в страната, покриващи едновременно измерими и обективни критерии за 2020 г.: висока доходност, увеличение или запазване на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност.

Наградите на отличените бяха връчени на 8 декември 2021 г. на официална церемония в София. Христо Бабев - Главен финансов директор и член на Управителния съвет на дружеството получи наградата за „ЧЕЗ Електро България" АД.

 

 

„От името на ЧЕЗ Електро благодаря за отличието и използвам случая да изкажа специална благодарност за доверието към всички партньори и клиенти - близо 2 млн. индивидуални и корпоративни.

Наградата е оценка и за екипната работа на служителите на дружеството, чийто професионализъм и отговорност са причината да продължаваме да бъдем водеща компания в сектора.

Получаването на това отличие за шести път силно ни мотивира да запазим лидерските си позиции, като съсредоточим усилията си върху повишаване на качеството на предлаганите на клиентите услуги и разширяването им, включително и чрез синергия с дружествата от групата на новия собственик Еврохолд", каза Христо Бабев при получаване на наградата.

 

 

ICAP България е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, одобрена от Европейската служба по ценни книжа и борси /ESMA/ като „Агенция за кредитен рейтинг" и за девета поредна година отличава водещите компании в България с наградите „True Leaders".