Citroen превърна уникалното AMI в бъги (Видео)
Секция: Автомобили
16 Декември 2021 16:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Citroen превърна уникалното AMI в бъги (Видео)

/КРОСС/ Citroen разпространи информация за най-новата си концептуална разработка, която е развита на базата на уникалният за индустрията и най-малък модел в портфолиото на марката модел- AMI.

Citroen My Ami Buggy Concept е създаден с идеята да бъде решение за мобилност на онези от потребителите, които търсят приключенията и пътуването като начин за отмора, и желаят те да бъдат реализирани с изцяло електрически автомобил.

My Ami Buggy Concept се отличава от стандартната версия на двуместния модел със специалното изпълнение на екстериора и интериора си, в това число цялостното отстраняване на вратите, специалното цветово решение, множеството допълнителни аксесоари, по-ергономични Advanced Comfort седалки, специални гуми, допълнителни товарни отделения във вътрешността и други.

video: https://www.youtube.com/watch?v=MuXIh2dTA8k&feature=emb_title

CITROEN AMI, който отбеляза година пазарно присъствие през септември тази година, е с дължина 2.41 метра, ширина 1.39 метра и височина 1.52 метра, и предлага автономност от 75 километра с максимална скорост на движение от 45 км/ч. Това го правим приложим както в класически градски условия, така и при обмислени извънградски пътувания. Литиево-йонната батерия (5.5 kWh) на електромобила може да бъде презаредена директно от домашна електрическа инсталация за 3 часа.