Първият Ultragear геймърски лаптоп на LG
Секция: Технологии
20 Декември 2021 15:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Първият Ultragear геймърски лаптоп на LG

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представи днес първия си лаптоп за игри (модел 17G90Q), с което разшири своята първокласна гама UltraGearTM за геймърите по целия свят. Със своето мощно представяне и страхотен дизайн, отличеният с награда CES 2022 Innovation Award лаптоп предоставя върхово гейминг изживяване и свобода да им се наслаждавате навсякъде и по всяко време.

Устройството за игри на LG, което можете да вземете навсякъде с вас, разполага с процесор Intel® Tiger Lake H от 11-то поколение, графична карта NVIDIA GeForceTM RTX 3080 Max-Q, двуканална памет и свръхбърза настройка на двоен SSD. В допълнение към 17-инчовия IPS панел с време за реакция от 1 милисекунда* и честота на опресняване от 300 Hz, геймърският лаптоп LG UltraGear осигурява и потапящ, плавен геймплей дори и за най-взискателните към графика компютърни игри, благодарение на най-новата и добра линия хардуер. Освен това охладителната система на LG с парна камера поддържа лаптопа охладен дори когато бива използван на максимална мощност.

Споделяйки ДНК с леките gram лаптопи на LG, 17G90Q има аеродинамичен и лесно преносим дизайн. Новият тънък лаптоп разполага с голям екран и впечатляваща батерия от 93 Wh, като същевременно поддържа дебелина под 21,4 милиметра и тегло под 2,7 килограма. Геймърският лаптоп LG UltraGear разполага с алуминиев корпус, който предлага стил и издръжливост, докато крилатата емблема UltraGear от външната му страна ясно комуникира мощността и качеството, с които е известна първокласната марка за гейминг LG.

17G90Q допълнително оптимизира игровото изживяване чрез софтуера за игри на LG, LG UltraGear Studio, който позволява на потребителите да персонализират опциите, свързани с игрите, и да проследяват различни данни за производителността в реално време. За още по-уникално преживяване потребителите могат да избират и прилагат различен цвят към всеки един клавиш на атрактивната RGB клавиатура на лаптопа. 

Наред с персонализацията на едно следващо ниво, скоростта и превъзходното качество на картината, геймърският лаптоп LG UltraGear предоставя реалистичен, триизмерен звук с вградената си двупосочна система от високоговорители. Поддържайки DTS:X Ultra, високоговорителите предават точно посоката и местоположението на звуците в игровата среда, като помагат на играчите да намерят своите съотборници и да проследяват по-лесно опонентите си. Нещо повече, 17G90Q се предлага с Intel® Killer™ Wireless, който помага да се гарантира бърза, стабилна мрежова връзка за онлайн игри без забавяне и объркване.

Геймърският лаптоп LG UltraGear разполага с всичко необходимо, за да се справи с най-новите високотехнологични игри, осигурявайки плавния геймплей, който всички геймъри желаят“, каза Сео Янг-Джае, старши вицепрезидент и ръководител на ИТ бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „Нашият първи по рода си лаптоп за гейминг - 17G90Q - се отличава от конкурентните продукти със своя първокласен хардуер, щедър и висококачествен екран и елегантен, лек дизайн, който увеличава максимално удобството и възможностите за преносимост.

Първият геймърски лаптоп на LG ще бъде наличен в Съединените щати и Южна Корея в началото на 2022 г., а след това и на други пазари по света. За да научите повече за гамата LG UltraGear, посетете www.LG.com/CES2022 в 08:00 PST на 4 януари.