Българския писател, достигнал топ 20 по продажби на Amazon
Секция: КУЛТУРА
23 Декември 2021 10:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Българския писател, достигнал топ 20 по продажби на Amazon

/КРОСС/ Илиян Кузманов е първият български писател, съумял с първата си книга "Ако срещнеш Буда, убий го" да влезе в топ 20 по продажби на Amazon.

От днес книгата е достъпна и за българската публика - напълно безплатно, може да се чете онлайн. Това е коледният подарък на Илиян Кузманов за българските читатели.

Започва да пише книгата по време на едно дълго пътуване в Азия и продължава по време на престоя си във Великобритания, а по-късно и в България. Работата по книгата продължава 3-4 години. На различни моменти съм писал различни части от книгата, може би за това се получи книга, която всъщност е пътешествие, казва Кузманов.

В книгата му са заложени множество послания, сред които това, че не бива да забравяме, че винаги имаме възможността да кажем "Не", да имаме морален компас и да приемаме решения, отговарящи на нашите лични възгледи, изградени върху идеали и принципи. Живеем в общество и това общество не започва и не свършва с нас. Да бъдем по-съпричастни към другите хора и да знаем, че нашата свобода свършва откъдето започва на другия, каза в студиото на "Денят започва" Илиян Кузманов.