VinFast с първи доставки на електрическия си VF e34 (Видео)
Секция: Автомобили
29 Декември 2021 14:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
VinFast с първи доставки на електрическия си VF e34 (Видео)

/КРОСС/ Виетнамският автомобилен производител VinFast обяви, че на 25 декември, на официална церемония, на клиенти са били връчени ключовете на първите представители на изцяло новия и първи по рода си за марката 100% електрически модел VF e34.

По случай стартирането на производството на VF e34 и неговите първи доставки, от VinFast анонсират и интересни бонуси, които компанията е предвидила за първите повече от 25 000 изразили своето желание да придобият електрическия модел преди неговото пазарно лансиране. Те ще могат да разчитат на безплатни пакети за интернет, чрез eSim, от MobiFone Telecommunications Corporation, 1 година безплатен наем на батерията, допълнително оборудване и други.

От VinFast анонсират също така и цените на месечния абонамент за батерията на VF e34, която е определена на 657 500 VND или около 29 щатски долара при максимален пробег от 500 километра на месец.

video: https://www.youtube.com/watch?v=31mzRe55gIU

Електромобилите VF e35 (базова цена под 26 000 долара) и VF e36 ще бъдат от основна роля в стратегическото развитие на виетнамската марка, която анонсира плановете си за навлизане на пазарите в Европа и Северна Америка.

Обявените досега пазари на VinFast включват Германия, Франция, Холандия, САЩ и Канада. Има центрове за научноизследователска и развойна дейност в Германия, САЩ и Австралия.