Skoda Karoq с фейслифт
Секция: Автомобили
31 Декември 2021 09:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Skoda Karoq с фейслифт

/КРОСС/ Напълно освежената Skoda Karoq вече може да бъде конфигурирана и поръчана. С тази актуализация четири години след пускането на пазара на модела, вече се предлага "допълнително развит дизайнерски език", според дъщерното дружество на VW, както и нови технологии, които намират своя път в компактния SUV. По-малкият брат на Kodiaq беше вторият най-често продаван модел на Skoda в света през 2020 г. и през първите шест месеца на 2021 г. след Octavia.

В допълнение към по-широката, вече шестоъгълна решетка, по-тесните светлини отпред и отзад, както и аеродинамично оптимизирани алуминиеви джанти, има поставени нови визуални акценти. Вътре вече има нова тапицерия направена от устойчиви материали. Използват се и нови технологии, като главните LED фарове Matrix, които се предлагат за първи път в Karoq, и разширена гама от асистиращи системи.

Задвижването се осигурява от три бензинови TSI двигателя и два TDI турбодизела с мощност от 110 до 190 к.с. Няколко агрегата могат да се комбинират със задвижване на всички колела. В допълнение към линиите оборудване Active, Ambition и Style, Karoq също се появява като специален модел Tour и в дизайнерската линия Sportline, която е насочена към по-динамичен външен изглед на модела.