Василиевите молитви: Край на злото и негативните енергии!
Секция: Православие
01 Януари 2022 13:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Василиевите молитви: Край на злото и негативните енергии!

/КРОСС/ Вярва се, че Василиевите молитви помагат, ако човек се съмнява, че му е направена магия. С тях можете да се освободите от причиненото зло и неговите последствия. Много хора, пострадали от магии, се обръщат тъкмо към Бога чрез тях.

Те могат да се четат и от вкъщи и имат силно енергийно въздействие, стига да имате силна вяра в Бог.

За да се избавите от черна магия, трябва да отворите съзнанието си за посланието в молитвите и ще успеете да се освободите от злото. Действието на Василиевите молитви ще се засили, ако постите няколко дни и по този начин засвидетелствате безусловната си вяра в силата на Бог.

Ето една от най-популярните Василиеви молитви:
На Господа да се помолим!
Боже на боговете и Господи на господарите,
Творец на огнените чинове, Изкусни художнико на безплътните Сили и Създателю на всичко небесно и земно, горе и долу, Когото нито един от човеците не е видял, нито може да види и от Когото се бои и трепери цялата твар, Ти, Който някога възгорделия се военноначалник на небесното войнство, по непокорство отклонилия се от своето служение, си низвергнал на земята и отстъпилите заедно с него ангели, що станаха бесове на злобата, си хвърлил в дълбочината на мрачния тартар (Ад), направи щото това заклинание, извършено с Твоето страшно име (Исус Назарянин), да бъде застрашително за този предводител на лукавството и за всичките негови пълчища, паднали заедно с него от горната светла област. Прогони го и му запрети, както и на демоните му да отстъпи съвсем, да не прави вече никаква вреда на запечатаните духовно, за да приемат тези запечатани властна и силна мощ, за да стъпкват змей и скорпион и всяка вражеска сила, защото се възпява и величае и от всяко дихание със страх се слави Твоето, на Отца, Сина и Светия Дух – пресвето име, сега всякога и во вечни векове. Амин!