Тенденциите в дамските чанти за 2022 г.
Секция: ЛЮБОПИТНО
09 Януари 2022 14:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тенденциите в дамските чанти за 2022 г.

/КРОСС/Новата 2022 година дойде и е добре да помислим с какви аксесоари да се снабдим. Чанатата е много важна част от нашата визия през всички сезони и сега на хоризонта се появяват нови тенденции. Ето с кои чанти ще сте най-модерни презгодината, според американския „Cosmopolitan".

Чанти кофи
Скъсайте с традицията! Тази година на мода са чантите със странни и необичайни форми. Например, продълговатите чанти, които напомнят формата на кофите за поливане или кошчета за боклук.
Чантите, оформени като правоъгълници или кръгли кофи ще са навсякъде през годината. С тях правите истинско впечатление и се забелязвате. Те са много стилни.

Мини чанти
Малките чанти са на мода от 2-3 години. Сега те остават хит, като става дума за наистина миниатюрни чанти, подобни на тези на куклите.
Те са идеални за партита и официални събития. Приличат на малки портмонета, в които може да съберете само парите, телефона и червилото. Избирайте малки чанти с блясък и брокат.

Чанти луна
Чантите във форма на луна/полумесец станаха хит още преди 2 години. Те продължават да са актуални и непременно трябва да се сдобиете с такъв тип чанта. Тя отново е в причудлива форма и няма как да останете незабелязани с нея.
Много е стилна, издава, че сте мистериозна и фатална жена. Подходяща за официални събития и разходки.
Огромни чанти
Интересното е, че освен мини чантите, огромните чанти, наподобяващи куфарите и саковете, също са на мода. Това е добра новина, защото в тях може да поберете всичко, което ви трябва за работа, лекции или кратко пътуване - лаптопи, книги, тетрадки, лека връхна дреха, козметика, таблет, чадър и т.н.
Големите чанти са удобни и подходящи за всекидневието. Може да си купите голяма дамска чанта с флорални мотиви за пролетта и лятото; или да заложите на класиката - черна кожена чанта.

Плетени чанти
Тези чанти също са хит от няколко години и звездите ги обожават. Плетените чанти бяха много модерни в края на 90-те и началото на века. Преди се носиха основно за плажа и пикници, но сега навлязоха в ежедневието.
Може спокойно да ходите на работа, събития и разходки с тях. Хубавото е, че те са уникални - всяка е с различен принт и така се отличавате. Освен това, издават, че сте креативна дама и са много красиви.
Чанти с тънка верижка
Чантите с верижка бяха хит и пред 2021 г., но сега има един детайл - на мода ще са само тези с много тънка верижка, които основно се премятат през рамо.
Големите и груби верижки вече не са актуални. Чантите с тънка верижка са идеални както за партита и събития, така и за разходки в парка, кафета и ресторанти.