Изпълнителният директор на Берое: В момента сме на изпарения, дано по-бързо дадем акциите
Секция: СПОРТ
10 Януари 2022 15:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изпълнителният директор на Берое: В момента сме на изпарения, дано по-бързо дадем акциите

/КРОСС/ Изпълнителният директор на Берое - Илко Русев, коментира трудната ситуация, в която се намира клубът. Той разкри, че на имейл са получени заявки за взимане на акциите на отбора, но повечето от тях са несериозни.

"Има подадени имейли, в момента ги обработваме да видим доколко са сериозни. Необходими са ни 2-3 дни, за да сме сигурни в сериозността на предложените предложения. Трябва ни малко време в тази насока. Има и имейли, които са доста несериозни. По-сериозен интерес беше от желаещи да придобият клуба, с които разговаряхме, но не подадоха оферти.

Резервният вариант излезе в медиите. Има намерени да се формира едно дружество, което да придобие акциите на клуба с участието на общината и някои фирми на клуба и с участието на феновете. Не съм запознат достатъчно.

В момента сме на изпарения. Надявам се по-бързо да минем на план Б, който го коментирахме и да дадем акциите на нови собственици. Предстои да се вземат важни решения. Моето желание е следващите собственици да преценят за треньора. Не е редно аз да взимам отношение по този въпрос".