Роби Уилямс продаде къщата си с духове
Секция: Шоубизнес
15 Януари 2022 13:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Роби Уилямс продаде къщата си с духове

/КРОСС/ Певецът Роби Уилямс най-сетне е продал за 6,75 милиона лири дома си в Уилтшър , Англия, за който смяташе, че е населяван от духове , написа в. " Дейли мейл ".

Изданието напомня, че парцелът беше разгласен за обмен още преди 12 години, само че изпълнителят по този начин и не можа да му откри нов притежател. Уилямс купи имението от 18-и век през 2009 година за 8 милиона лири.

То разполага със седем спални, футболно игрище, тенис корт, площадка за хеликоптери и къща за посетители. Певецът след това призна, че покупката е била импулсивна и че скоро е съжалил за това. Роби Уилямс не скри, че се е уплашил от енергията в къщата, изключително в едно от пространствата, което за малко е била детската стая на щерка му Теди.

Според изпълнителя тук в миналото се е случило трагично събитие и той е съвсем сигурен, че имението е населявано от духове. Скоро по-късно Роби Уилямс реши да се отърве от парцела, само че макар постоянните огледи, покупател по този начин и не се откри. Според локалните поданици една от главните аргументи не е призракът, а близостта до сметището, което е на половин миля от къщата и се вижда от някои от прозорците на горния етаж.

През септември 2021 година Роби взе сложното решение да понижи цената му , макар забележителното повишаване на недвижимите парцели в Англия по това време. Уилямс, брачната половинка му Айда и четирите им деца прекарват по-голямата част от времето си в имението му за 24 милиона английски лири с аспект към Женевското езеро в Швейцария , където се реалокираха по време на първия локдаун през 2020 година Певецът има и имение в Бевърли Хилс, както и дом за 17 милиона лири в Нотинг Хил, Западен Лондон.