Костадин Ангелов: Натъпкани сме като сардели, не се спазват никакви правила
Секция: Коментари
15 Януари 2022 15:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Ангелов: Натъпкани сме като сардели, не се спазват никакви правила

Случаят с теста на Никола Минчев прилича на сериала "Дързост и красота"

/КРОСС/  Това, което се случва в парламента, е безотговорно. Натъпкани сме като сардели, не се спазват никакви правила, депутати не носят маски, не се извършва редовна дезинфекция. Това каза депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов в предаването „Събуди се" по Нова телевизия. По думите му новата сграда на Народното събрание предоставя много повече безопасност, тъй като залата е много по-голяма, а вентилацията - добра.

Той определи поведението на председателя на Народното събрание Никола Минчев като безотговорно. „Подозирам това, че той е имал симптоми преди Консултативния съвет и е отишъл, за да не се проведе срещата със Северна Македония, която бе анонсирана от премиера", заяви Ангелов.

Националния план за справяне с пандемията според него няма превантивен характер. „Целта на един план е да запазим хората живи, а не да напълним реанимационните легла", коментира проф. Ангелов.

Той подчерта, че броят на ваксинираните спада непрекъснато от служебното правителство. „Бяхме достигнали 40 000 души на ден. Ако този процес не бе спрян от служебното правителство, щяхме да стигнем до колективен имунитет. Стойчо Кацаров нанесе сериозни щети върху ваксинационния процес", категоричен бе Ангелов.