Шиниъд О'Конър влезе в болница след смъртта на сина си
Секция: Шоубизнес
15 Януари 2022 19:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шиниъд О'Конър влезе в болница след смъртта на сина си

/КРОСС/ Певицата Шиниъд О`Конър беше призната в болница единствено дни след трагичната гибел на сина й. 17-годишният Шейн бе открит мъртъв след два дни търсене, а управляващите оповестиха, че момчето единствено е поставило завършек на живота си.

След загубата на момчето изпълнителката бе извънредно открита към почитателите си в обществените мрежи и в четвъртък написа в туитър, че „ гибелта на Шейн не е ничия виновност, с изключение на моя “, и добави, че в болница си обмисля самоубийство.

Снощи О`Конър написа: „ Съжалявам. Не трябваше да споделям това. Сега съм с ченгета на път за болничното заведение. Съжалявам, че разстроих всички. Загубена съм без детето си и ненавиждам себе си. Болница ще помогне за известно време. Но ще отида при Шейн. Това сега е единствено отсрочване на неизбежното ".

Шейн беше открит мъртъв на 7 януари. Преди дни певицата описа пред почитателите си по какъв начин детето е възнамерявало личното си заравяне месец преди да посегне на живота си. Тя насочи нападки против здравните управляващи, и по-специално експертите по психологично здраве, които са били ангажирани да се грижат за момчето.

По-късно покрусената майка отдръпна обвиненията си. Шиниъд, която промени името си на Шухада Дейвит през 2018 година, разгласи и че умрялото момче ще бъде заровено на индуистка гала, на която ще участват единствено тя и татко му Донал Луни.