Кристиано посочи най-големите си идоли, но се определи за по-добър
Секция: СПОРТ
16 Януари 2022 10:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кристиано посочи най-големите си идоли, но се определи за по-добър

/КРОСС/ „ Не обичам сравненията “, стартира 36-годишният Роналдо. „ Предпочитам да кажа, че двамата [Роналдо Назарио и Роналдиньо Гаучо] оставиха своето завещание, своята история.

Аз завоювах повече самостоятелни трофеи от тях, само че и двамата завоюваха международни шампионати. Израснах, гледайки по какъв начин двамата играят. Да кажеш кой е най-хубавият, кой е втори, не е най-важното нещо. Предпочитам да кажа, че те са идоли и са оставили красива история във футбола ", сподели Кристиано, представен от "Труд ".

Роналдо занапред би трябвало да завоюва международно състезание с Португалия и последният му късмет за популярност може да бъде Катар 2022, само че Португалия ще играе на бараж, с цел да се класира.

Петкратният притежател на Златната топка завоюва Евро 2016 като капитан на страната си и първата Лига на нациите на УЕФА през 2019 година Той държи върховете за най-вече голове в историята на интернационалния футбол.

На клубно равнище Роналдо завоюва пет Шампионски лиги, три пъти Висшата лига, два пъти Ла Лига и две трофеи от Серия А, както и редица други купи. Той се завърна в Юнайтед това лято и означи 14 гола в 22 мача досега.