Джони Деп се завръща на големия екран
Секция: Шоубизнес
23 Януари 2022 15:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джони Деп се завръща на големия екран

/КРОСС/ Джони Деп се завръща в киното за първи път след скандала с бившата му съпруга Амбър Хърд, увери Variety. Той ще участва в исторически филм на френския режисьор Майвен, където ще се превъплъти в крал Луи XV, чието управление е едно от най-дългите в световната история (58 години).

Съобщава се, че снимките ще се проведат това лято в околностите на Париж, основно във Версайския дворец, бившата резиденция на френските монарси. Майвен също ще изиграе една от ролите във филма, нейната героиня е графиня Жана Дюбари, последната любовница на Луи XV.

Напоследък Деп изпитваше трудности в кариерата. След като загуби делото си срещу таблоида „Сън" през 2020 г., който го обвини в побой над Амбър Хърд, Джони беше принуден да откаже ролята на Гелерт Гринделвалд във филмовия франчайз „Фантастични животни във вселената на Хари Потър". Актьорът не бе поканен в други проекти. Според Деп той е бил бойкотиран в Холивуд.

Последният игрален филм с участието на актьора е The Great от 2020 г., в който се разобличана екологично престъпление в Япония.