Дължината на кутрето издава характера
Секция: ЛЮБОПИТНО
23 Януари 2022 16:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дължината на кутрето издава характера

/КРОСС/ Какво казва кутрето за човека срещу вас?

Има три варианта - кутрето да е дълго точно до първата фаланга на безименния пръст, да е под нея или да стърчи над нея. Всяка една от тези възможности разкрива различен характер.

Рядко е възможно кутретата на двете ръце да са с различна дължина. В този случай имайте предвид, че срещу вас е човек със сложен характер, богата душевност и непредсказуем нрав. Когато измервате дължината на кутрето, не забравяйте, че става въпрос за пръста и не считайте маникюра за част от него.
Ако кутрето достига до първата фаланга на безименния пръст, срещу вас има личност, която предпочита собствената си компания пред шумната тълпа, интроверт, отличаващ се с ранима душа, често нуждаещ се от подкрепа

Трудно ще спечелите доверието му и ще го предразположите да се отпусне, тъй като е мнителен и се чувства добре единствено сред познати хора - близки и приятели. Не понася измамите, лицемерието и изричането на неистини. Бъдете честни. Ако кутрето се извисява над първата фаланга на безименния пръст, срещу вас има човек, който е общителен и отворен към хората и света, но не е решителен и вероятно ще чака другите да се доближат до него и да го заговорят, предлагайки му компанията си.

Добрата новина е, че този тип хора са интелигентни, очарователни и верни на себе си, половинката и приятелите си. Струва си да направите първата крачка и да спечелите подобен човек в живота си.

Ако кутрето е по-късо и не достига до първата фаланга на безименния пръст, то срещу вас има човек, който не е злопаметен, с лекота зачертава лошото от миналото и гледа с оптимизъм напред.

Това, от една страна, е добра черта, тъй като позволява да се потопите заедно с него в море от розови облаци, но, от друга страна, е предпоставка за проблеми, тъй като този човек ще повтаря историята до безкрай - и хубавото, и онова, което е обещал вече да не прави.

Подобни хора не обичат промените в личен и професионален план, както и в бита си, и ще забележите, че биха сменили работата си или дома си с неохота и само в краен случай. Притежателите на такова кутре се отличават и с умения за изслушване, проявяване на разбиране и съпричастност.