Предстоящи събития в страната на 25 януари 2022 г.
Секция: Предстоящи събития
25 Януари 2022 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 25 януари 2022 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 9:15 ч. в Резиденция „Бояна“ ще се проведе встъпителното пленарно заседание на правителствата на Република България и на Република Северна Македония.

***

София

От 11:00 ч. ще се проведе пресконференция на ПП АБВ в централата на партията на улица „Врабча“ 23. Теми на пресконференцията ще бъдат задълбочаващата се криза в енергетиката, както и предложението на ПП АБВ за покупка на лекарства за терапия на SARS-COV-2, липсващи в България. Участници ще бъдат Румен Петков, председател на ПП АБВ и д-р Емил Стоименов, член на НС на ПП АБВ.

***

София

От 11:00 ч. в зала 104, в Централно митническо управление - ул. "Г.С.Раковски" 47директорът на Агенция „Митници“ Павел Тонев ще представи резултати от дейността на митническата администрация през 2021 г.

***

София

От 12:00 ч. чрез онлайн платформа преподавателят Теодосий Теодосиев ще изнесе лекция по физика пред студенти от Великотърновски университет (ВТУ) „Св. св. Кирил и Методий“.

***

София

От 15:15 ч. на „Дондуков“ 2 президентът Румен Радев ще проведе среща с министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски, който е на официално посещение у нас.

***

София

От 16:00 ч. председателят на Народното събрание Никола Минчев ще се срещне в парламента с министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски.

***

София

От 16:30 ч. министър-председателят Кирил Петков свиква Съвета по сигурността.

***

София

От 19:00 ч. в Първо студио ще се проведе тържествена церемония за годишните награди на Българското национално радио „Сирак Скитник“, на която Илияна Йотова ще бъде гост.

***

Сливен

От 11:00 ч. в зала 105 ще се състои пресконференция на председателя на Общински съвет-Сливен Димитър Митев.

***

Шумен

От 11:30 ч. в зала 2 на Областна администрация ще се проведе брифинг във връзка със заседанието на Областния кризисен щаб, на който ще участват областният управител д-р Владимир Йолов, директорът на РЗИ д-р Пепа Калоянова и изпълнителният директор на МБАЛ Шумен д-р Димитър Костов.

***

Видин

От 11:00 ч. в залата на Общинския съвет ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени реализираните до момента дейности по проект "Патронажна грижа в Община Видин".

***

Бургас

От 9.00 часа в Културен дом на нефтохимика ще се проведе заседание на Общинския съвет.