Костадинов: Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, българските граждани да последват примера ни
Секция: ПОЛИТИКА
26 Януари 2022 09:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадинов: Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, българските граждани да последват примера ни

/КРОСС/  Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, нека всички български граждани, които се чувстват дискриминирани, да постъпят по същия начин. Това заяви в ефира на „Здравей, България” лидерът на ПП „Възраждане” Костадин Костадинов.

Никой не иска скандали по тази тема, но зеленият сертификат доказа своята неефективност. Не трябва да има разделение между българските граждани по тази тема, като това е чудесен повод сертификатите да бъдат отменени изцяло. Подготвяме конституционна жалба по този повод, добави той.

Костадинов е категоричен, че няма да си направи тест за влизане в сградата на парламента, обясни и че не е ваксинира.

Народното събрание се превърна в някакъв цирк. Никой не може да ограничава правото ти да ходиш на работа, каза още лидерът.

Във връзка с конфликта между Украйна и Русия Костадин Костадинов коментира, че до ескалация няма да се стигне.

Кой и по какъв начин накара българското общество да се страхува и по тази тема, въпреки че ясно се каза, че конфликт няма да има. Не е възможно нахлуване на Русия в Украйна. Украйна дори не е член на НАТО. Този разговор у нас се инициира от хора, които искат да докажат колко са верноподанически пред САЩ. Това е театрална драма, каза още той.

Костадинов е категоричен, че гарантиране независимостта на страната ни трябва да се осъществява единствено чрез български въоръжени сили.