Платинени модели Cayenne впечатляват с ефектна визия
Секция: Автомобили
26 Януари 2022 12:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Платинени модели Cayenne впечатляват с ефектна визия

/КРОСС/ Избрани модели Porsche Cayenne излизат в специално платинено издание, което веднага грабва погледа с изисканата си визия. Автомобилите от това издание се отличават с ексклузивни дизайнерски елементи със сатинирано покритие на боята в цвят Platinum, както и с по-богато оборудване. Платинени варианти ще имат моделите Cayenne, Cayenne E-Hybrid и Cayenne S, както и съответните еквиваленти с каросерия тип купе.

Сатинираното покритие в платинен цвят се откроява върху предните въздухозаборници, надписа Porsche в задната LED лента, обозначението на модела отзад и 21-инчовите джанти, които не се предлагат за други модели. Спортните ауспуси и рамките на страничните огледала допълнително подчертават спортно-елегантния стил на специалната серия. Предлагат се базови цветове бяло и черно, металикови покрития - бяло, черно, синьо и специалния цвят Crayon. В този цвят са предпазните колани. При отваряне на вратите се разкриват прагове от полиран алуминий с лого Platinum Edition. Тапицериите са оцветени в сребристо, а интериорният пакет от текстуриран алуминий добавя ексклузивен щрих. В стандартното оборудване на платинените модели са включени LED фарове с динамична светлинна система, панорамен покрив, тонирани стъкла, съраунд аудиосистема Bose, амбиентно осветление и кожени спортни седалки с регулиране в 8 посоки.

Върху предните и задните подглавници личи логото Porsche. Аналоговият часовник на арматурното табло създава специална атмосфера.

Цените на платинените модели започват от 89 335 евро, а първите доставки се очакват през май.

Мощността на автомобилите не е променена - 340 конски сили за Cayenne, 462 конски сили за Cayenne E-Hybrid и 440 конски сили за Cayenne S.