Нощници за бременни – комфорт, стил и женственост
Секция: ЛЮБОПИТНО
26 Януари 2022 11:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нощници за бременни – комфорт, стил и женственост

/КРОСС/ Когато след  петия  месец на бременността коремът на жената започне активно да расте, за нея става неудобно да спи в ежедневната си нощница. Тогава трябва да се купи нов модел, който е така скроен, че да не стяга корема и да му осигури място за по-нататъшен растеж. Такава нощница е пригодена и за периода на кърмене на бебето. Обикновено практичните модели за бременни и кърмещи майки са изработени от памучна материя или от мек памучен трикотаж.  Удобната кройка поддържа гърдите и осигурява лек достъп по време на кърмене. А свободната кройка дава възможност изделието да се носи и след раждане.

Множество магазини и сайтове предлагат нощници за бременни от естествено памучно трико с леко добавяне на еластанови нишки за по-голяма здравина и издръжливост. Материята е мека и приятна за тялото, хипоалергенна, хигроскопична и дишаща. Тези модели, както и всички нощници специално за бременни, имат вградени сутиени за максимална подкрепа на гърдите по време на сън. В същото време самите нощници изглеждат много елегантно. Някои модели се предлагат с ненатрапчива дантелена гарнитура по деколтето, което още повече подчертава тяхната елегантност. Те не само ще осигурят комфорт и здраве през бременността, но и ще помогнат на бъдещата майка да се почувства красива и женствена.

Удобното облекло за сън е един от ключовете за добра почивка и възстановяване на тялото. Това е особено важно за всяка жена по време на нейната бременност.  Специалните дрехи за бременни вече не са дефицит, а пижамите и нощниците за бременни са сред най-търсените артикули.

Дрехите за бъдещите майки се продават в специални магазини или специални отдели в големите търговски обекти. Към тях има повишени изисквания по отношение на качеството на материята и изработката. Като правило всички дрехи за бременни – ежедневни, за разходка, за сън, имат свободна кройка, която не пречи на движенията и не стяга корема и тялото като цяло.

Сред нощниците за бременни и кърмещи майки има различни популярни модели. С различни закопчалки, копчета или мек цип,позволяващи удобното кърмене на бебето. С дълги ръкави за зимата, с къси или без ръкави за лятото. Модели без плътни фитинги, обемът се регулира с колан.

Много често нощниците за бременни се предлагат с халат за баня или домашен халат. Комплекти, подходящи като домашно облекло по време на майчинството. Съчетават комфортен модел с атрактивен дизайн.

Независимо дали търси в специализирани магазини или сайтове, бременната жена трябва да следи дали нощницата, на която се е спряла, е проектирана по специалните модели за бъдещи майки, дали отговаря напълно на санитарните и хигиенни стандарти, дали изглежда стилно, което пък ще носи самочувствие. За препоръчване са изделия от естествен хипоалергичен памук, тънко и леко еластично трико, мека и топла фланелена материя.

За улеснение на бременните жени все повече магазини предлагат онлайн своите продукти. Така и нощниците се предлагат в голямо разнообразие от модели и размери.  Специалният каталог съдържа актуална информация за всяка предлагана дреха за бременни. А  в някои магазини се предлагат и дрехи за бременни в собствено производство с тъкани от редовни и проверени доставчици.  Това прави изделията по-евтини, но не и по-нискокачествени.

Предлагат се чудесни нощници за бременни жени и кърмещи майки. Те осигуряват комфорт и просто правят живота на жената по-лесен. Направени с копчета за по-удобно бъдещо кърмене, моделите са изработени от екологично чиста, бамбукова материя, която също е хипоалергичен материал, безопасен за майката и детето. Такива модели нощници са подходящи за бременността в къщи, за родовия период в болницата, може и да се посрещат гости в нея. А след бременността и кърменето, такава нощница от плетен бамбуков трикотаж може просто да се използва като домашна рокля.

Добрата почивка е особено важна за всяка бременна жена. За целта се предлагат специални възглавници и ортопедични матраци. Но, за да се чувства наистина чудесно, всяка бъдеща майка се нуждае от удобно и красиво облекло за сън. Висококачествените нощници за бременни осигуряват добро състояние и настроение. Тези деликатни и комфортни дрехи за сън се предлагат в романтично пастелно розово, бледо синьо, в луксозно бяло, украсени с най-фина дантела или забавни шарки. Изборът е голям и задоволява всякакви предпочитания на достъпни цени.

Както вече казахме, често нощници и пижами за бъдещи майки се предлагат в комплект с халат със закопчаване или колан. И се получава наистина качествен и стилен тоалет за всяка бременна жена, който я кара да се чувства не само комфортно, но красива, обичана и желана.