Удобно и чувствено: бельо, което ще достави удоволствие на вас и на любимия ви
Секция: ЛЮБОПИТНО
26 Януари 2022 13:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Удобно и чувствено: бельо, което ще достави удоволствие на вас и на любимия ви Всяка жена е уникална и трябва да се гордее с тялото си и всяка жена има правото да се почувства привлекателна и желана

/КРОСС/ Съблазнителното дамско бельо е вашият таен съюзник, който мигновено ще повдигне самочувствието ви. Вижте кои модели могат не само да подобрят настроението ви, но и да развълнуват партньора ви.

Кратка история на бельото
До началото на Викторианската епоха носенето на бельо е рядкост за жените. Ролята му се изразява само под формата на дълга долна дреха, която е предназначена да предпазва жените от студа. По-късно тази долна дреха дава път на долните гащи и тази проста форма на бельо намира място сред по-широките слоеве на обществото, а не само сред благородниците. Големият бум на текстилната индустрия, който засяга и бельото, настъпва в края на XIX и началото на XX век. Материите се променят, моделите се подобряват и бельото се превръща в разкрасяващо пособие.

Съчетание на чувственост и комфорт
Големите марки от десетилетия се стремят да произвеждат висококачествено и красиво бельо - от обикновени дантелени модели до съблазнителни корсети, които са перфектно съчетание на секси външен вид и комфорт.

При избора на корсет е важно да се съсредоточите върху подходящата кройка и материали, които ще ви паснат най-добре. Предпочитате лек сатен или коприна, които се плъзгат деликатно по кожата ви? Или харесвате елегантна дантела, която ви придава женственост и блясък? Еластичността също е от значение. Материали като еластан или други микрофибри предлагат безпрецедентен комфорт.

Следвайте извивките на тялото си
Секси бельото може да бъде носено от всяка жена. Независимо дали сте слаба, или имате по-пищни форми, правилното бельо ще ви накара да се почувствате като богиня. Подчертайте предимствата си и леко прикрийте несъвършенствата. Ако например имате малки гърди, можете да използвате секси прашки, жартиери и чорапи, за да привлечете вниманието към долната част на тялото и краката. Ако пък сте благословени с бюст, от който би се срамувала дори Памела Андерсън, подчертайте го с прилепнал корсет или еротично дантелено боди. Ако искате да прикриете бедрата или коремчето, можете да впечатлите партньора си с къса сатенена нощница.

Основни модели еротично бельо
Независимо дали отивате на меден месец, или просто искате да разнообразите вечерта у дома, ние ви предлагаме преглед на основните модели чувствено бельо.

 

 

Нощници
Захвърлете памучната пижамата и облечете секси нощница. Обикновено, съблазнителните нощници са изработени от леки материали като коприна, дантела и сатен, което ги прави чувствени, но много удобни и романтични. Можете да ги откриете с различна дължина, така че да разкриете точно толкова от тялото си, колкото искате.

Корсети
Докато в миналото корсетите са служили предимно за оформяне и изглаждане на извивките, т.е. имали са по-скоро целенасочена отслабваща функция, днес ролята им е въпрос на мода. Обличането и събличането им е много по-лесно в наши дни - връзките са не само на гърба, а някои модели са само с кукички. Ако искате да придадете още повече пищност на външния си вид, изберете корсети с интересни детайли от дантела, тюл или сатен. Този тип бельо е особено подходящ, ако имате извивки тип "пясъчен часовник".

Цели бодита или т. нар. „Bodystockings"
Целите бодита са един сравнително нов и доста смел вариант на съблазнителното бельо. Изисканият чорапогащник обгръща всяка част от тялото, от раменете чак до петите. Този вид бельо е най-често е изработен от прозрачни материи и ние сме сигурни, че той ще остави партньора ви в нямо удивление.

Жартиери и жартиерни колани
Жартиерните колани са идеалното допълнение към комплектите бельо. Те подчерават талията и бедрата по един изключително секси начин. В същото време предотвратяват свличането на чорапите благодарение на самите жартиери.