Motorola пуска гейминг устройство с 5G и флагменски процесор за продажба в България
Секция: Технологии
28 Януари 2022 13:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Motorola пуска гейминг устройство с 5G и флагменски процесор за продажба в България

Moto g200 5G е единственото в ценовия си клас устройство с подобни параметри, което разполага с най-бързия процесор на пазара Qualcomm® SnapdragonTM 888+ и 5G мрежа

/КРОСС/ 27.01 - Motorola обяви, че от днес пуска в продажба на българския пазар впечатляващо попълнение в серията moto g – moto g200 5G.  Един от най-достъпните смартфони на пазара със Snapdragon™ 888 и 5G мобилна платформа, g200 е създаден за потребители, които искат производителност на ниво флагман и 5G скорости на достъпна цена – 799лв. Стилното устройство съчетава първокласно изживяване с невероятна система от камери, поглъщащ дисплей, усъвършенствано безжично аудио и трансформиращи възможности на платформата за десктоп функционалност Ready For, същевременно засилвайки мощните функции на телефона.

moto g200 5G е снабден с най-бързия чипсет на пазара - свръхмощния Snapdragon™ 888 + 5G мобилна мрежа. С нея потребителите могат да играят игри с изкуствен интелект, които да реагират с 20% по-бързо на докосване, и всичко това благодарение на Snapdragon Elite Gaming, който пренася игрите на ниво настолен компютър на мобилни устройства, осигурявайки 20% по-бързо графично изобразяване. Устройството поддържа светкавично бърза 5G свързаност и най-бързия в индустрията мобилен Wi-Fi 6E.

Мобилната платформа Snapdragon позволява и най-усъвършенстваното безжично аудио изживяване във всеки Motorola смартфон. Qualcomm® Snapdragon Sound™ кара потребителите да  се насладят на музика с висока разделителна способност, кристално чисти гласови повиквания и забавления без забавяне - с превъзходна свързаност и удължен живот на батерията. Motorola си партнира и с Dolby, за да въведе технологията Dolby Atmos в moto g200 5G. С подобрена дълбочина и яснота на звука Dolby Atmos предлага зашеметяващо триизмерно слушане.

Мобилната платформа 888+ също придава необходимия тласък, за да може великолепният 6,8-инчов FHD+ Max Vision дисплей да бъде снабден с мощни функции, които да привлекат вниманието. Бързата честота на опресняване от 144 Hz прави игрите и гледането на видео съдържание на телефона изключително приятно изживяване. Сертификатите DCI-P3 и HDR10 осигуряват 25% по-голям диапазон, така че любимото ви съдържание да има кристални цветове с подобрена яркост и контраст, а картината да изглежда точно както трябва - жива и реалистична.

moto g200 5G е оборудван с най-усъвършенстваната система от камери, в moto g устройство - същата мощна система от камери е включена и в семейството motorola edge. Звездата на шоуто е 108 MP-та камера с ултрависока разделителна способност, която не само улавя повече детайли във всяка снимка, но и подобрява качеството на цифровото увеличение. Освен това технологията Ultra Pixel binning осигурява 9 пъти по-добра чувствителност при слаба светлина. Резултатът?

Невероятно ясни и ярки изображения - дори при най-неблагоприятните условия. Мoto g200 5G идва и с друг усъвършенстван сензор, който предоставя две невероятни перспективи: ултраширока и макро. Сензорът за дълбочина работи в комбинация с основната камера за автоматично замъгляване на фона.

Тъй като създаването на съдържание в социалните мрежи е от съществена значимост в днешни дни, екипът на Motorola се е погрижил moto g200 5G да може да записва видеоклипове с кинематографично качество с най-високата възможна резолюция на видеоклипове за смартфон днес - 8K. Устройството съдържа и истински страхотен софтуер за видео, позволявайки на потребителите истински да разгърнат креативността си. Пример за това е режима за двойно заснемане, който позволява използването и на предната, и на задната камера. Тази функция се отнася както за видео заснемане, така и за създаване на снимково съдържание. Опцията за супер забавен режим дава възможност за видеозапис с висока разделителна способност, скорост до 960 кадъра в секунда и забавяне на действието, което показва детайли, които очите биха пропуснали при нормална скорост.

Вградената памет от цели 128 GB/256 GB UFS 3.1 позволява незабавен достъп до любимите ви снимки, филми, приложения и игри. Освен това паметта LPDDR5 осигурява производителност от следващо поколение и пикова пропускателна способност на паметта от 51,2 GB/s, осигурявайки 16% по-бърза обработка на данни8.

Moto g200 5G прави впечатление и с елегантен дизайн - сатененото матово покритие добавя допълнителна нотка на стил и изтънченост, а водоотблъскващия дизайн защитава устройството едновременно отвътре и отвън.

Moto g200 може да бъде открит за продажба от днес на българския пазар в магазините на Technopolis и онлайн на www.motorolashop.eu.