Безжичните слушалки от серията на LG Tone Free Ep освежават слушането с висококачествен звук
Секция: Технологии
23 Февруари 2022 10:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Безжичните слушалки от серията на LG Tone Free Ep освежават слушането с висококачествен звук

/КРОСС/ Безжичните слушалки на LG тип Earbuds от серията Tone Free FP предоставят невероятно качество на звука, като осигуряват на потребителите превъзходно звуково изживяване с ясен и обемен звук, благодарени на британската аудио икона Meridian. Чрез това партньорство LG предлагат на клиентите си пространствен звук с реалистично усещане независимо къде се намират, а допълнението от революционни функции с компактен, елегантен дизайн правят LG Tone Free FP идеалния избор за потребителите с активен начин на живот.

Слушалките имат по-голям и по-усъвършенстван драйвер и мембрана с добавен силиконов кант, за да позволят повече движение и гъвкавост. Това създава по-мощен бас, без да прави компромис с яснотата или разделителната способност. HSP, водещата технология на Meridian, позволява на LG TONE Free да използва пространствено миксиране, за да разшири звуковата сцена и да достави по-реалистичен звук. Това напълно потапя потребителите в музиката, филмите, телевизионните предавания или мачове, които слушат, като симулира изживяването при слушане на истински високоговорители. Bluetooth 5.2 минимизира загубата на детайли за точно възпроизвеждане на оригиналния звук, а приложението TONE Free позволява избор на предварителни настройки на еквалайзера (Immersive (Завладяващ), Natural (Естествен), Bass Boost (Подсилване на ниските тонове), Treble Boost (Подсилване на високите тонове) и 3D Sound Stage, както и персонализиране на собствен еквалайзер. Функцията позволява и персонализирайте режима Ambient (Околна среда) според ситуацията, за да позволи на потребителите да са напълно наясно с обкръжението си — идеално за пресичане на пътя например. Режимът Chat (Чат) пък дава възможност за провеждане на бързи разговори, без изваждане на слушалките.

Друго иновативно подобрение е активното шумопотискане, което блокира външния звук, като генерира равно количество антишум. Подобреният драйвер е в състояние по-ефективно да открива и премахва шума, за да създаде истинско изживяване с висока точност, което позволява пълно потапяне във възпроизведения звук. Режим Ambient (Околна среда) изключва именно тази функция на слушалките.

Определено едно от основните предимства и иновации в LG TONE Free е технологията UVnano, която убива 99.9% от бактериите, докато слушалките се зареждат в своята кутийка, като 5 минути са достатъчни за това действие. Самите накрайници на продукта са с удобни накрайници от гел от медицински клас за ушите, изработени от нетоксичен хипоалергенен силикон, който гарантира по-малко притеснения при целодневно използване. А трите размера, в които са налични, подсигуряват перфектно прилягане за всеки потребител. За това помага и ергономичният им дизайн по формата на ушната мида. Те имат по-къс ствол на слушалките с красив ARC дизайн, който се придържа към извивките на лицето, минимизира изпъкналостта и осигурява по-добър тактилен контрол.

Системата с три микрофона, вградена в LG TONE Free – външен, вътрешен и микрофон за глас, също е важна част от комплекта предимства на продукта. Проектирана да намалява околния шум, като същевременно улавя гласа на потребителя, системата осигурява качествени разговори с по-естествен, силен и ясен звук. Тук приложението Tone Free се включва с още един важен и полезен режим – режим за шепот, благодарение на който потребителят може да прошепне по време на разговор и все пак да бъде чут силно и ясно на другия край на линията — за целта едната слушалка трябва да бъде извадена и приближена до устата като микрофон повреме на разговора. Няма значение дали разговорът е в библиотека или в метрото, той ще остане между единствено между двете страни.

Допълнителни функции на слушалките са бързо и удобно зареждане, като за 1 час време за слушане са достатъчни само 5 минути зареждане; дълъг живот на батерията; устойчивост на пръски и безпроблемно сдвояване с Windows 10.