Yettel предлага водещи Huawei смартфони с отстъпки до 250 лева
Секция: Технологии
02 Март 2022 14:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага водещи Huawei смартфони с отстъпки до 250 лева

/КРОСС/ По време на целия месец март всеки клиент на Yettel, който закупи онлайн смартфон на Huawei, заедно с някой от плановете Тотал+, Тотал Макс, както и Тийн, ще може да се възползва от отстъпки, достигащи 250 лева, при плащане в брой.

Устройствата, включени в промоцията, са актуалните за бранда флагмани Huawei P50 Pro, P50 Pocket, както и изключително изгодните nova 9 и nova 8i. Намалението важи за всички клиенти на Yettel – нови и такива, които преподписват своя договор. За да получат отстъпката, клиентите трябва да въведат промокод HUAWEI при завършване на своята онлайн поръчка.

Huawei nova 8i е най-достъпното актуално смартфон решение на китайския производител. Моделът разполага с четворна камера с четири обектива, основният от които е 64 MP. Апаратът се задвижва от чипсет на Qualcomm Snapdragon 662 и графичен ускорител Adreno 610. Сред отличителните черти на модела е и неговият TFT LCD мултитъч дисплей, работещ в FHD+ резолюция. Като част от промоцията, устройството се предлага с отстъпка от 100 лв. при плащане в брой.

Huawei nova 9 се отличава веднага със своя  модерен и атрактивен дизайн.  Апаратът разполага с 50 MP, широкоъгълна камера с възможност за 4K видео заснемане.  Предната камера на телефона от 32 MP надхвърля възможностите за обикновено селфи, като превръща всеки потребител в истинска звезда. Моделът използва чипсет Snapdragon 778G с 4G свързаност, 8GB RAM и 128/256GB памет за файлове. Батерията на nova 9 e с капацитет 4300 mAh и бързо зареждане на 66 вата. През март и според условията на промоцията смартфонът се предлага от Yettel в онлайн магазина с отстъпка от 150 лв.

Huawei P50 Pro e най-новият флагман на компанията. Той приковава погледа с елегантното си тънко тяло и 6.6-инчов Truе-Chroma дисплей, показващ експлозия от 1,07 милиарда цвята. Екранът работи с резолюция 2700 x 1228 пиксела и честота на опресняване 120Hz. Процесорът е мощният осемядрен Snapdragon 888 4G, като системата идва с 8GB RAM и 256GB пространство за съхранение. Батерията е с капацитет 4360mAh, като в комплекта получавате 66W SuperCharge зарядно. Големият акцент на Huawei P50 Pro е неговата Dual-Matrix Camera система. Тя включва RGB камера, монохромна камера и мултиспектърен сензор – 50MP цветна True-Chroma камера с бленда f/1.8 и оптична стабилизация, 40MP монохромна камера с бленда f/1.6, 13MP ултраширокоъгълна камера с бленда f/2.2 и 64MP телефото камера с бленда f/2.3, оптична стабилизация и автофокус. Като част от промоцията на Yettel, през март флагманът се предлага с отстъпка от 200 лв. при плащане в брой.

Huawei P50 Pocket е най-новият смартфон на пазара в момента, който разполага със сгъваем дизайн и гъвкав екран. Той е невероятно тънък, едва 15,2 мм в сгънато състояние и 7,2 мм в разгънато. Основният му дисплей е 6,9-инчов гъвкав OLED екран с пропорции 21:9, пикселна гъстота 442ppi и поддръжка на 1,07 милиарда цвята.  Батерията е с мощност 4,000mAh и поддържа бързо зареждане с технологията 40W HUAWEI SuperCharge. Хардуерната система е същата като на P50 Pro. HUAWEI P50 Pocket предлага мощна фотографска система - True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optics и HUAWEI XD Fusion Pro. На база на тях Huawei разработва Ultra Spectrum Camera Matrix, което включва 10-канален Multi-Spectrum Sensor, Ultra Spectrum Illuminator, AF Laser, 40MP True-Chroma Camera, 13MP Ultra Wide-Angle камера и 32MP Ultra Spectrum Camera. Този месец смартфонът може да бъде закупен с 250 лв. отстъпка през онлайн магазина на Yettel при плащане в брой.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Yettel осигурява и безплатна доставка в рамките на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.