Пролетта идва с атрактивни предложения за най-актуалните устройства от Yettel
Секция: Технологии
10 Март 2022 14:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пролетта идва с атрактивни предложения за най-актуалните устройства от Yettel

/КРОСС/ Пролетта е почти тук, а с нея идват и промоции на най-актуалните смартфони и смарт устройства на пазара в момента от Yettel.  В списъка са актуални модели като Huawei P50 Pocket, издръжливият Motorola Defy 2021, часовниците Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE и Huawei Watch GT 3 46 mm Elite, както и 5G лаптопът Lenovo IdeaPad 14Q8X05. Сред предложените смартфони с атрактивна цена от Yettel са още и по-достъпните Xiaomi Redmi 9C и TCL 20R 5G.

XIAOMI Redmi 9C 32GB се отличава с големия си 6,53” HD+ екран. Достъпният смартфон има двойна 13 МР камера и 2MP сензор за дълбочина. Процесорът MediaTek Helio G35 предлага надеждна производителност, а работата на модела се подсигурява от 5000 mAh батерия, която позволява до 27 дни в режим на готовност. Смартфонът има специален текстуриран дизайн, който предотвратява оставянето на отпечатъци. Той се предлага само за 3,99 лв. на месец на лизинг с абонаментен план Тотал Макс 39,99.

MOTOROLA Defy 2021 64GB е водоустойчив телефон, сертифициран по индустриални стандарти (IP68), който може да бъде потопен на дълбочина 1,5 м за 35 минути. Той е устойчив на падане от височина до 1,8 м. Смартфонът има 6,5” HD+ дисплей, защитен от закалено стъкло Corning Gorilla Glass Victus, и камера с 48 МР сензор с технология Quad Pixel. Батерията му с капацитет 5000 mAh и бързо TurboPower зареждане осигурява два дни спокойна работа на устройството. Този месец смартфонът се предлага на цена от 17,99 лв. на месец с абонаментен план Тотал Макс 39,99.

TCL 20R 5G 64GB е един от най-достъпните 5G апарати на пазара. Модерен, с вдъхновяващ и стилен дизайн, апаратът не прави компромис с най-важните елементи в един смартфон. 6,52" дисплеят NXTVISION с HD+ резолюция драстично подобрява визуализацията с по-интелигентно функциониране и 90 Hz опресняване на картината. Работата на модела се подсигурява от MediaTek Dimensity 700 осемядрен процесор. Камерата на TCL 20R 5G е тройна с основен сензор 13 MP. Отличителна черта тук е наличието на 3,5 мм жак за слушалки и батерия с капацитет 4500 mAh. Смартфонът се предлага и в изключително добра комбинация с почистващия робот TCL Sweeva 2000. Атрактивната комбинация може да бъде закупена за 23,99 лв. на месец с абонаментен план Тотал Макс 39,99.   

Huawei P50 Pocket е най-новият смартфон със сгъваем екран на пазара. Дебелината му от само 15,2 мм в сгънато състояние и 7,2 мм в разгънато го правят наистина изящен. Той е оборудван с 6,9“ гъвкав OLED екран с пропорции 21:9. Батерията тук е с капацитет 4,000mAh и поддържа бързо зареждане с 40W. HUAWEI P50 Pocket предлага мощна фотографска система - True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optics и HUAWEI XD Fusion Pro. На разположение има 40MP True-Chroma Camera, 13MP Ultra Wide-Angle камера и 32MP Ultra Spectrum Camera. Цената му с абонаментен план Тотал Макс 39,99 през този месец е 75,99 лв. на месец.

LENOVO IdeaPad 5G 14Q8X05 е първият 5G лаптоп на Lenovo в България. Той предлага до 20 часа живот на батерията при непрекъснато възпроизвеждане на видео. Компютърът работи с  Qualcomm Snapdragon 8cx 5G, мощната графика Qualcomm Adreno 680 и притежава Snapdragon X55 Modem-RF система за свързаност. Той има Full HD резолюция на своя  14-инчов IPS дисплей с яркост от 300 нита и богата картина със 100% цветова гама с качество sRGB. С IdeaPad 5G също така получавате и 8 GB LPDDR4X RAM памет и 512 GB PCIe SSD съхранение на файловете. Новият 5G лаптоп може да бъде закупен за само 80,99 лв. на месец с абонаментния план Тотал Макс 39,99.

SAMSUNG Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE работи с новата операционна система Wear OS. Оборудван е с най-интуитивния потребителски интерфейс, разработван от Samsung досега – One UI Watch. Оптимизиран е за още по-висока хардуерна производителност. В него е интегриран новият сензор на Samsung – BioActive, който е с по-малък и по-компактен дизайн за по-прецизно отчитане на резултатите. Моделът е снабден с множество уелнес функции, с които проследяването на ежедневната активност е като детска игра. Освен за спорт, часовникът спомага и за проследяването на състоянието на съня.  Galaxy Watch4 часовниците са първите такива с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз в сравнение с моделите досега. Разделителната способност на дисплея е увеличена до 450х450 пиксела за още по-ясни и отличителни визуални ефекти. А с впечатляващите 16 GB вътрешна памет има място както за приложения, така и за музика и снимки, които са защитени от Samsung Knox.

HUAWEI Watch GT 3 46mm Elite впечатлява със своя дизайн и естетика, която напомня на елегантните традиционни часовници, като същевременно осигурява двуседмичен живот на батерията и множество актуализации.  Часовникът е изработен от неръждаема стомана, която е лека и здрава, устойчива на топлина и студ.  HUAWEI WATCH GT 3 разполага с по-голям екран. Линията Huawei WATCH GT е емблематична със своя дълъг живот на батерията и GT 3 успешно наследява традицията – 46-милиметровата версия поддържа 14-дневен живот на батерията.  Налице е технологията TruSeen 5.0+ за следене на пулса, която позволява още по-прецизно следене на кислородното насищане на кръвта, денонощно, както в покой, така и по време на тренировки.  HUAWEI WATCH GT 3 предлага над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, така че имате голям избор, сред който да намерите най-подходящия и приятен за вас.  

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Yettel осигурява и безплатна доставка в рамките на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.