Yettel стартира официалните продажби на Samsung Galaxy S22 и S22+
Секция: Технологии
11 Март 2022 11:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel стартира официалните продажби на Samsung Galaxy S22 и S22+

/КРОСС/ От днес в Yettel започват официалните продажби на още два модела от новата серия премиум смартфони Galaxy S22 на Samsung, която насърчава креативността и себеизразяването.

Смартфоните се предлагат с мобилните планове на Yettel на цени от 51,99 лв. месечно на лизинг или 1089,99 лв. в брой за Galaxy S22 5G 128 GB и 66,99 лв. месечна вноска на лизинг или 1389,99 лв. в брой за Galaxy S22+ 5G 128 GB с абонаментен план Тотал Макс 59,99 и договор за 24 месеца. Абонаментните планове Тотал Mакс осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с четири поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги.

Смартфоните от емблематичната серия на Samsung са още по-мощни и красиви. Обединява ги стилният им външен вид и невероятните Dynamic AMOLED 2X екрани. Работят с високопроизводителен чипсет на Samsung – Exynos 2200, създаден при 4 nm технологичен процес, и имат IP68 защита от вода и прах. Новите устройства са проектирани да бъдат едновременно красиви и екосъобразни. Те са снабдени с динамични камери с възможност за усъвършенствана интелигентна обработка на изображения, за да направят всеки един момент епичен.

Samsung Galaxy S22+ е по-големият апарат от двата. Екранът му е с размер 6,6 инча и работи във FHD+ резолюция, като отново поддържа опресняване от 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с основен 50-мегапикселов сензор. Батерията му е с капацитет от 4500 мАч, а бързото зареждане е 45W.

Базовият Galaxy S22 модел разполага с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с опресняване от 120Hz. Основният сензор на камерата е 50 мегапиксела. Тук батерията е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и отново 15W по безжична технология.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Yettel осигурява и безплатна доставка в рамките на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.