Yettel стартира продажбите на HUAWEI nova 9 SE
Секция: Технологии
23 Март 2022 14:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel стартира продажбите на HUAWEI nova 9 SE

/КРОСС/ От днес в Yettel стартират официалните продажби на най-новия смартфон на Huawei и първия за марката апарат със 108MP основна камера - nova 9 SE. Всички, закупили устройството до 3 април, ще имат възможността да го получат в комплект с безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds 4i. Смартфонът се предлага на цени от 15.99 лв. на месец и 329.99 лв. в брой с абонаментен план Тотал Макс 59.99 и договор за 24 месеца.

За потребителите на HUAWEI nova 9 SE в България компанията предлага още една екстра – 12-месечна застраховка на дисплея. Тя важи за всички нови телефони от този модел, които са закупени в периода от 23 март до 23 юни. Застраховката трябва да се активира в приложението My Huawei, в рамките на 30 дни след активиране на самия телефон. Повече информация за застраховката потребителите могат да открият на сайта на компанията.

Външният вид на модела е сходен с този на неговия предшественик - изключително красивият nova 9, представен през миналата година. Смартфонът разполага с по-голям 6,78“ LCD екран с опресняване от 90 Hz. Външният вид отново приковава погледите със своята  изящност и невероятно тънки рамки около екрана, чиято дебелина е само 1,05 мм.

Основните промени са в областта на камерата. HUAWEI nova 9 SE вече разполага със 108MP High-Res основен 1/1,52-инчов сензор на основната камера. Освен него потребителите получават 8МР широкоъгълна камера и два 2МР модула за макро снимки и изчисляване на дълбочината за кадри с боке ефект. Същевременно селфи камерата на nova 9 SE е 16MP. Апаратът предлага редица режими и възможност за креативно видео заснемане, включително и Dual-View, при който се снима едновременно с основна и селфи камерата. Налична е и запазената марка на китайския производител - Super Night Shot за ненадминати снимки при ниска осветеност.

nova 9 SE се задвижва от Snapdragon 680 чипсет, има батерия от 4000 mAh, с която се предлага впечатляващо бързо зареждане от 66W.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Yettel осигурява и безплатна доставка в рамките на България на всички поръчки, направени през онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.