Сериалът по „Сексът и градът“ - „Просто ей така“ ще има втори сезон
Секция: Шоубизнес
25 Март 2022 09:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сериалът по „Сексът и градът“ - „Просто ей така“ ще има втори сезон

/КРОСС/ Въпреки противоречивите отзиви за продължението на „Сексът и градът“ - „Просто ей така…“ изглежда, че ще видим още от Кари Брадшоу и нейните приятелки! Продуцентите на филма потвърждиха, че ще има втори сезон.

„Радвам се и съм развълнуван да разкажа още истории за тези живи, смели герои - изиграни от невероятно силни актьори. Факт е, че всички сме развълнувани. И просто ей така... нашият живот със Секса се завръща“, казва изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг в изявление.

Други подробности на този етап не са известни, но се предполага, че следващият сезон ще даде шанс на героите, появили се за първи път в „И просто ей така…“, да се развият.

На финала на първи сезон сезона се отваря врата за завръщането на емблематичната Саманта, когато в последните сцени Кари се обажда на приятелката си с въпроса дали не би искала да изпият заедно по питие.

Сериалът „Сексът и градът“ е създаден от Дарън Стар и се основава на едноимената книга на Кандис Бушнел. Оригиналната телевизионна поредица се излъчваше в продължение на шест сезона от 1998 до 2004 г. и бе последвана от два пълнометражни филма през 2008 и 2010 г.

„И просто така…“ започна излъчване през декември 2021 г., а сред изпълнителните му продуценти са Майкъл Патрик Кинг, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън.