Yettel стартира продажбите на новите iPhone модели
Секция: Технологии
25 Март 2022 09:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel стартира продажбите на новите iPhone модели

/КРОСС/  Днес Yettel започва да продава официално наскоро обявения iPhone SE, както и iPhone 13, iPhone 13 mini в зелено и iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в новия цвят Alpine Green. Цените на новия iPhone SE започват от 30.99 лв. месечно на лизинг за версията с 64 GB с абонаментен план Тотал Макс 59.99. Всички останали възможности за покупка на лизинг или в брой с абонаментен план на Yettel можете да откриете на сайта на оператора.

iPhone SE е мощно устройство, носещо емблематичния дизайн на Apple. Смартфонът се отличава с впечатляващи подобрения, включително производителността на чипа A15 Bionic, който захранва усъвършенствани възможности на камерата и прави почти всяко изживяване по-добро - от редактирането на снимки до операции, изискващи много енергия, като игри и добавена реалност. Най-достъпният iPhone за първи път предлага 5G и е напълно съвместим с мрежата на Yettel.

iPhone SE работи с 4,7“ Retina HD екран, работещ в резолюция 1334 х 750 пиксела, има гъстота на точките от 326 ppi и 625 нита яркост. Новият модел на Apple се отличава с дизайн от алуминий и стъкло от аерокосмически клас - най-здравото стъкло в смартфон, същото като на гърба на iPhone 13 Pro и iPhone 13. Моделът има рейтинг IP67 за водо- и прахоустойчивост и е проектиран да предпазва от разливане на течности.

iPhone SE има по-дълъг живот на батерията от предишното поколение и по-старите 4,7-инчови модели iPhone. Той е съвместим с Qi сертифицирани зарядни устройства за безжично зареждане, а също така поддържа и бързо зареждане.

Смартфонът разполага с изцяло нова система на камерата с 12-мегапикселов широк обектив с бленда ƒ/1,8, който предлага невероятни предимства за изчислителна фотография, включително Smart HDR 4, фотографски стилове, Deep Fusion и режим Портрет.

iOS 15, операционната система, с която работи обновеният iPhone SE, подобрява работата с него и създава повече начини за поддържане на връзка. Налице са мощни актуализации, които помагат на потребителите да се съсредоточат и да изследват, а в модела има и интелигентни функции, даващи възможности за по-бърза и безпроблемна работа с устройството.

Започват продажбите и на моделите iPhone 13 Pro и Pro Max и iPhone 13 и 13 mini в два красиви нови цвята. Те разширяват най-усъвършенстваната досега линия iPhone с елегантния си дизайн, иновативния A15 Bionic чип и невероятно издръжлив панел с Ceramic Shield. Смартфоните също са съвместими с 5G мрежата на Yettel и разполагат с най-модерната система от камери за зашеметяващи снимки и видеоклипове.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.