Платформата iZZI с много нови ресурси и увлекателни материали
Секция: БЪЛГАРИЯ
30 Март 2022 10:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Платформата iZZI с много нови ресурси и увлекателни материали

/КРОСС/ Интерактивната образователна платформа iZZI обогати портфолиото си от предлагани електронни ресурси. Те включват учебно съдържание за обучение в 8. клас, както и редица 3D и анимационни видеа, интерактивни атласи, аудио прочити и игри за подготовка от 1. до 7. клас.

Добавените ресурси по всички предмети за осмокласници им предоставят възможност за по-лесно и увлекателно усвояване на учебния материал. Наличните ресурси по история и цивилизации за 5. клас са обогатени с интерактивни атласи, обхващащи целия материал, както и с анимационни и 3D видеа и модели възстановки на исторически обекти. Всичко това дава  възможност на учениците да добият реална представа, а не само теоретична основа, за изучавания материал.

„Екипът ни непрестанно работи в посока обогатяване и усъвършенстване на ресурсите и функционалностите в дигиталната образователна платформата iZZI. Стремежът ни е да осигуряваме на учениците необходимото качествено съдържание за цялостния образователен процес и то да е предоставено по един интересен и завладяващ начин. Постоянните ни усилия за разширяване и актуализиране на платформата съвсем не спират до тук и предстои допълването с още много нови интерактивни материали.“, коментира Милена Константинова, ръководител "Електронни проекти" в издателство Клет България.

Ресурсите за учениците от 1. до 4. клас са допълнени с аудио прочити на всички литературни произведения, редица занимателни игри и генератори на задачи по математика. Материалите по природни науки са обогатени с над 20 3D видеа и над 70 интерактивни модели и симулации.

За най-големите ученици в iZZI е налично допълнително електронно съдържание към изданията от поредицата „Успех на матурата“ по предметите география и икономика, история и цивилизации и химия и опазване на околната среда.

Достъп до платформата може да бъде заявен чрез един от наличните абонаменти, както и като част или допълнение към мобилен тарифен план на Yettel. Този месец телекомуникационната компания предоставя на всички младежи изгодна тийн планове, включващи всичко необходимо за всеки ученик.

iZZI е модерна образователна среда всички компоненти за цялостния учебен процес - учебник, образователни електронни ресурси, интерактивни задачи, презентации и място, в което се отчитат постиженията на учениците. Новата структура на учебното съдържание следва съвременните образователни методики и потребностите на учителите и учениците.