Huawei кани всички на открито събитие Huawei Spring Run с Ивет Лалова
Секция: Технологии
30 Март 2022 16:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei кани всички на открито събитие Huawei Spring Run с Ивет Лалова

/КРОСС/ Във връзка с премиерата на новия смарт часовник Huawei Watch GT Runner, специално ориентиран към любителите на един от най-популярните спортове – бягането, Huawei организира отворено за всички събитие на 9 април (събота), от 11 часа, на стадиона на Националната спортна академия „Васил Левски“ (НСА в Студентски град). Специален гост и основен участник в събитието ще бъде една от най-обичаните спортни звезди и символ на бягането в България– Ивет Лалова. 

Идеята на Huawei Spring Run е всички заедно да посрещнем пролетта с пожелание за здраве, по-добра физическа форма, повече движение и спорт в ежедневието. Бягането е един от най-достъпните спортове и никога не е късно да започнем. И Watch GT Runner, и Ивет Лалова, заедно и поотделно, са истинско вдъхновение за това. 

В рамките на събитието, отворено за фенове на Ивет, спорта и Huawei от всички възрасти, ще научите най-важните отличителни черти на Watch GT Runner, както и тънкости за бягането, споделени от самата Ивет Лалова. Тя ще сподели личен опит и идеи как да започнем, как да тренираме според формата си, и колко е важна не само правилната тренировка, а и следенето на резултатите от нея, включително показателите на организма, дългосрочния прогрес и много други. Всички участници могат да се включат в общата дискусия, а след това ще имат възможност и за лична среща с Ивет Лалова в Meet&Greet зона, където могат да получат личен съвет, усмивка и разбира се – автограф. 

Междувременно всички участници ще могат да разгледат новите смарт часовници под звуците на приятна музика, и с леко подкрепление с храни и напитки. 

Накрая всеки, който желае, може да направи обиколка на стадиона, водена от Ивет Лалова, разбира се с багане. И също така всеки, посетил събитието, може да участва в томбола за един Huawei Watch GT Runner, изтеглен от Ивет Лалова. 

Huawei Watch GT Runner е първият смарт часовник на компанията, ориентиран към любителско и професионално бягане. По естествен начин той влиза в ролята на интелигентен асистент и личен треньор. Поддържа динамично следене на пулса и кислородното насищане на кръвта и проследява траекторията на бягане с изключителна точност. Освен мощният хардуер, подобрените сензори, дългият до 2 седмици живот на батерията и изключително ниското тегло и ергономични матриали, сред отличителните черти на часовника са следенето на потенциала за бягане - Running Ability Index (RAI), и тренировъчния план Periodical Science Training Programme. Running Ability Index (RAI) дава възможност на потребителите обективно да преценят нивото на подготовката си, например за състезания и маратони. На база на него и на тренировъчното натоварване, заложено в основата на индивидуалната програма (Individual Periodical Science Training Programme), всеки бегач може да постигне максимума в преследване на целите си.