Нетера e в априлския брой на списание Data Center Magazine
Секция: Технологии
05 Април 2022 12:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Нетера e в априлския брой на списание Data Center Magazine

Представители на компанията говорят за телекомуникации, европейските центрове за данни на Нетера – SDC, и платформата NetIX

/КРОСС/ Нетера, глобален доставчик на свързаност и телекомуникационни решения, e представена в априлския брой на списание Data Center Magazine. В статия от 12 страници и видео интервю Крис Харпър, търговски директор на Нетера, и Николай Чакински, продуктов мениджър „Колокация“, говорят за телекомуникациите, европейските центрове за данни на Нетера – SDC, и платформата за интернет обмен на компанията - NetIX.

Николай разказва за най-новия център за данни на Нетера - SDC 2. Той ще предоставя услуги както на едро, така и услуги за колокация на различни организации. „Хубавото е, че се намира в същия кампус като SDC 1, което позволява на новите клиенти да се възползват от всички предимства на вече изградената бизнес и телекомуникационна инфраструктура – свързаност с всички съществуващи клиенти на Нетера и достъп до високоскоростни, сигурни и резервирани международни мрежи и маршрути“.

Крис допълва: „Можете да разчитате на облачни решения с DDoS защита, ИТ услуги и поддръжка на място за вашето оборудване. Нашите дейта център инженери носят камери и клиентът може дистанционно да вижда и да ги насочва какво да правят с неговото оборудване“.

Той говори и за платформата за обмен на данни NetIX, която предоставя най-бързия интернет и „пренася данни от Франкфурт до София за 23 милисекунди, от Франкфурт до Истанбул за 36 милисекунди, от Маями до Сао Пауло за 55 милисекунди“.

Прочетете цялата статия и гледайте видеото.