Новите Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro се продават в Yettel от днес
Секция: Технологии
11 Април 2022 15:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новите Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro се продават в Yettel от днес

/КРОСС/ Yettel дава старт на продажбите на два от най-новите флагмани на пазара - Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro, на цени от 55,99 лв. и 68,99 лв. на  месец на лизинг с Тотал Макс 59.99 и подписване на двугодишен договор. Смартфоните се открояват с изтънчен външен вид и цветове, както и с наличието на последно поколение чипсет и върхови характеристики.

Първите 200 клиента, закупили новите Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro от Yettel, до 30 април и направили регистрация на своята покупка на специално създаден за целта сайт https://xiaomi-bulgaria.bg/promotion/, ще могат да получат безплатно и безжичните слушалки Xiaomi Buds 3.

Притежателите на Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 ще могат да се възползват от безплатна услуга за смяна на екрана в рамките на 6 месеца от датата на покупка. Освен това потребителите на Xiaomi 12 Pro могат да се насладят и на международно гаранционно обслужване.

Най-съвременното мобилно изживяване е тук

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro идват с усъвършенствани камери, които позволяват на потребителите да правят снимки със студийно качество, независимо от обстановката, светлината или наличието на движещи се обекти. Смартфоните разполагат с тройни камери за гъвкаво снимане, голяма 50MP основна камера с възможности за записване на видео в 8K резолюция. 

Като флагман модел в серията Xiaomi 12 Pro се откроява със своята най-съвременна камера, която разполага с ултра голям основен сензор Sony IMX707. Той е способен да улавя големи количества светлина и дава възможност за по-бързи скорости на фокусиране и повишена точност на цветовете. И трите сензора в Pro версията са с 50MP, което спомага за безкомпромисно качество и при създаването на ултра широки кадри и правенето на кадри с двукратно оптично приближение.

Xiaomi 12 разполага с основен 50 MP сензор, 13MP ултраширокоъгълна камера, както и 5MP телемакро камера.  И двата модела притежават усъвършенстваните AI алгоритми на Xiaomi, които разпознават условията и правят най-добрите възможни снимки за конкретната ситуация. Xiaomi ProFocus идентифицира и проследява обекти, предотвратявайки замъгляване или загуба на фокус в снимки на движещи се или замъглени обекти. Тези подобрения включват възможности за автоматично фокусиране на очите и лицето. Ultra Night Video използва собствените алгоритми на Xiaomi за запис на видео дори при изключително слаба светлина. 

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro работят с процесора от последно поколение Snapdragon 8 Gen 1, създаден по 4nm технология. Мощта му повишава възможностите за графично изобразяване на GPU с 30% и енергийната ефективност с 25% в сравнение с предишното поколение.

Устройствата пристигат с красивия AMOLED Dot Display с оценка A+ от DisplayMate и  поддръжка на TrueColor. Той е покрит от Corning Gorilla Glass Victus, което  го прави устойчив на надраскване. Серията Xiaomi 12 поддържа Dolby Vision и HDR 10+ и e сертифицирана от SGS Eye Care Display за технология, щадяща очите.

При Xiaomi 12 Pro екранът е 6,73" WQHD+ и поддържа опресняване от 1 до 120Hz в зависимост от съдържанието. Xiaomi 12 не изостава със своя 6,28" Full HD+ дисплей със същите възможности за опресняване, което елиминира трептенията.

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro разполагат със звук SOUND BY Harmon Kardon, захранван от Dolby Atmos. Xiaomi 12 Pro притежава два говорителя за високи и два говорителя за ниски честоти, а Xiaomi 12 може да се похвали с балансиран стерео звук, идеален за потапящи игри или видео.

Xiaomi 12 Pro може да се похвали още с наличието на 120W Xiaomi HyperCharge зареждане и батерия от 4600mAh, която може да бъде напълно заредена само за 18 минути с помощта на режим Boost. Xiaomi 12 има 4500mAh батерия и поддържа 67W кабелно турбо зареждане. И двата модела поддържат 50W безжично и 10W обратно зареждане.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.