Великденска игра в приложението на Yettel с много изненади и отстъпки
Секция: Технологии
18 Април 2022 13:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Великденска игра в приложението на Yettel с много изненади и отстъпки

/КРОСС/  В дните преди Великден всеки клиент на Yettel може да се включи в забавна тематична игра и да спечели редица изненади от партньорите на телекома, както и допълнителни пакети МВ и отстъпки за смартфони и джаджи.

Потребителите могат да открият великденската игра чрез специален банер в мобилното приложение на Yettel, който ще бъде активен от 18 до 21 април. Четири дни всеки клиент на мобилния оператор, отворил приложението и включил се в играта, ще има възможност да „чупи по едно яйце“, от което ще изскача изненада.

Сред изненадите за Великден са и оферти на партньори на Yettel като „Комсед“, Praktis, Booking.com и Zlatna Ribka. Същевременно всеки включил се в поне три от четирите дни ще участва и в томбола за прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro, която ще бъде изтеглена впоследствие.

Пълна информация за играта и  изненадите в нея потребителите могат да открият в мобилното приложение в секция „Правила и условия на кампанията“.

Мобилното приложение Yettel Bulgaria, което може да се изтегли от Google Play, AppStore и AppGallery, разполага с богата функционалност. Освен информация за потребление, текуща сметка и договори, то дава бърз достъп на клиентите на мобилния оператор до актуалните оферти, адресите на магазините и работното им време. Чрез приложението клиентите на Yettel могат да управляват и допълнителните услуги, с които разполагат, и дори да подновят абонаментния  си план към оператора, без да се налага посещение на магазин или чакане на куриер.