Посрещнете най-тънкия 5G смартфон наоколо: Moto Edge 30
Секция: Технологии
27 Април 2022 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Посрещнете най-тънкия 5G смартфон наоколо: Moto Edge 30

/КРОСС/ Motorola представи най-новото попълнение в семейството на Edge: motorola edge 30.  С мощна 50МР система от камери, ултра гладък 144Hz, 6,5-инчов FHD+ OLED дисплей, мултиизмерен  Dolby Atmos® звук и енергийно-ефективната мобилна платформа Snapdragon® 778G+ 5G,  новото edge устройство гарантира впечатляващо потребителско изживяване, събрано в елегантен и модерен дизайн.

Edge 30 е най-тънкият 5G смартфон в своя клас. С дебелина едва 6,79 мм,  устройството заема по-малко място в джоба ви и пасва перфектно на ръката ви, като все пак е снабдено с впечатляващи функции. Edge 30 се отличава и с привлекателен външен вид, притежавайки фини, подобни на скъпоценни камъни шарки, които се променят при накланяне на телефона от една страна на друга, за да придадат още повече дълбочина.

Камера с най-съвременни възможности

Edge 30 разполага с 50 МР сензор за ултраширока камера, 32МР специална предна камера и най-усъвършенстваната 50 МР камера с висока разделителна способност на Motorola, която използва най-новия стандарт за автофокус на флагманите – Instant All-Pixel Focus. Докато традиционните технологии за фокусиране използват около 3% от пикселите, Instant All-Pixel Focus използва пълния им капацитет – и във вертикални, и в хоризонтални варианти, за да се постигне по-бърз и прецизен резултат при всякаква светлина. Тази система ви позволява и да снимате с 32 пъти повече пиксели за фокусиране.

Камерата разполага и с още впечатляващи предимства – такива са възможността за заснемане на кристално ясни детайли по време на дневна светлина. С настъпването на нощта, камерата пропуска повече светлина, комбинирайки всеки четири пиксела в един огромен ултра пиксел. Освен това оптичната стабилизация на изображението (OIS) елиминира нежеланите трептения, така че да можете да заснемате най-ясните и кристални кадри. Имате и възможност да записвате HDR10 видеоклипове с над един милиард цветови нюанса – за възможно най-реалистично разказване на видео истории.

 

Често се случва приложения като TikTok, WhatsApp и Instagram да повлияят негативно на качеството на камерата и кадрите. Създавайки Motorola Edge 30, eкипът на Motorola е обърнал специално внимание на производителността в области като визуализация на лица, запис на видео с предната камера, видео чатове или значително намаляване на шума при заснемане на неподвижни изображения – това е една от причините новото edge попълнение да бъде мечтаното устройство за създателите на съдържание.

С Edge 30 любимите ви предавания и игри също достигат нови нива на потребителско изживяване. Устройството разполага с 6,5- инчов OLED дисплей със 144HZ честота на опресняване и HDR10+, който отговаря на кинематографичните стандарти DCI-P3 за цветови обхват, яркост, точност на цветовете и ниво на контраст, така че да можете да гледате всичко в над един милиард цветови нюанса. Двата големи стерео високоговорителя, снабдени с мултиизмерния Dolby Atmos® звук, също добринасят за по-завладяващо зрително изживяване.

Ултра мощна производителност

 

Мощта на Snapdragon 778G+ придава огромно увеличение на производителността във всеки смартфон елемент – от игрите, които играете, до видеоклиповете, които заснемате. Можете спокойно да изтегляте приложения, да провеждате видео чатове без забавяне, и да се свързвате с най-бързите Wi-Fi 6E мрежи с усъвършенстван модем. Най-новото Edge попълнение разполага с до 8 GB RAM и до 256 GB място за съхранение– достатъчни за всичко.

С Motorola edge 30 можете и да разгърнете устройството си с ReadyFor, което усилва всичко, на което е способен смартфонът ви. Достатъчно е само да се свържете безжично с монитор или телевизор.

Освен всичко, Motorola edge 30 не заменя впечатляващата употреба и скорост на 5G. Мощната батерия с 4020 maH е създадена, за да издържи и поддържа впечатляващите функции на Motorola edge 30. Ако имате нужда от бързо зареждане, TurboPower™ 30 идва на помощ, осигурявайки часове енергия само за няколко минути зареждане.

Motorola Edge 30 ще бъде наличен на цена от 849 лв.

 

 правни откази от отговорност

Някои характеристики, функционалност и спецификации на продукта могат да зависят от мрежата и да подлежат на допълнителни условия и такси. Всички те подлежат на промяна без предизвестие. MOTOROLA, стилизираното лого M, MOTO и фамилията марки MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO и TINKREALITYса търговски марки на Lenovo. Snapdragon, Qualcomm Adreno, Snapdragon Elite Gaming, Snapdragon Spaces и Snapdragon Sound са продукти на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нейните дъщерни дружества. Qualcomm, Snapdragon, Adreno, Snapdragon Elite Gaming, Snapdragon Spaces и Snapdragon Sound са търговски марки или регистрирани търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и други държави.  Wi-Fi е търговска марка на Wi-Fi Alliance. USB Type-C® и USB-C® са регистрирани търговски марки на USB Implementers Forum. Dolby, Dolby Vision и Dolby Atmos са сред регистрираните и нерегистрираните търговски марки на Dolby Laboratories, Inc. в САЩ и/или други държави. Google и Android са търговски марки на Google LLC. Всички други търговски марки са собственост на съответните им собственици. © 2022 Motorola Mobility LLC. Всички права са запазени.