Lidl стартира нова видео кулинарна поредица „Готви с Lidl“
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Април 2022 11:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Lidl стартира нова видео кулинарна поредица „Готви с Lidl“

/КРОСС/„Готви с Lidl“ е името на най-новата кулинарна видео поредица на Lidl в официалния YouTube канал на веригата. 

В нея обичаните шеф Манчев и шеф Шишков ще представят идеи и ценни съвети за традиционни родни рецепти, любими домашни манджи и лесни ястия от световната кухня. По този начин новата рубрика ще обогати портфолиото от готварски рецепти на клиентите си и ще ги вдъхнови да изпробват нови такива.

Поредицата „Готви с Lidl“ ще запази сезонната тематичност на представените ястия, а специално за различни празници ще предложи рецепти, от които всеки да почерпи вдъхновение за домашната трапеза и да си осигури прекрасно време със семейството.видео рецепта всяка седмица до края на годината, с кратко прекъсване за лятото.

Тази седмица апетитът идва с едно предложение за приготвяне на печено агнешко и дроб сарма, които ще са идеалната изненада за всички именици за предстоящия Гергьовден. Тайната се крие в уникалната комбинация с масло и бира, които чудесно допълват агнешкото, което и тази година в Lidl е 100% българско. Месото идва от осем подбрани ферми, а качеството е гарантирано чрез SGS сертификат, характерен за месните продукти във веригата.

Всички видеа от кулинарната рубрика могат да бъдат гледани многократно в YouTube канала на веригата, а още много любими рецепти има на специализирания готварски сайт на Lidl: gotvi.lidl.bg.