Българските представители на Евровизия Intelligent Music Project в „Събота вечер с БНТ“
Секция: БЪЛГАРИЯ
05 Май 2022 15:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Българските представители на Евровизия Intelligent Music Project в „Събота вечер с БНТ“

/КРОСС/ Тази събота (7 май), в 21:00 ч., в студиото на „Събота вечер с БНТ“, Ники Станоев ще посрещне Intelligent Music Project, които представят България в тазгодишното издание на песенния конкурс „Евровизия“. Музикантите ще разкажат любопитни факти около сформирането на групата и подготовката за турнетата, на които представиха за пръв път на живо песента „Intention” (Намерение). Intelligent Music Project споделят също какви са, според тях, шансовете за победа на песента, както и какво е посланието, което искат да предадат на аудиторията.

В рамките на шоуто Ники Станоев се среща ексклузивно и с вокалиста на групата Рони Ромеро. На кое специално място двамата провеждат разговора и какво е общото между България и Чили - това са само част от нещата, които Рони ще разкрие пред водещия на “Събота вечер с БНТ”.

Ники Станоев ще се срещне и с певеца, перкусионист и бивш народен представител Калин Вельов. Повелителят на бразилските ударни инструменти разкрива за вдъхновението, което е създало групата „Бог Рок“ и за отдадеността си основно към музикални проекти.                     Музикалният десерт на шоуто е поднесен от атрактивната Цвети Радойчева, която ще сподели за главната си роля в сатиричната пиеса „Белият гарван“.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1, с водещ Ники Станоев