Yettel предлага специални комбинации от лаптопи, интернет план и Microsoft 365 офис услуги за бизнеса
Секция: Технологии
12 Май 2022 14:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага специални комбинации от лаптопи, интернет план и Microsoft 365 офис услуги за бизнеса

/КРОСС/ Заедно с новите си бизнес планове, този месец Yettel предлага и специална оферта, която включва Microsoft 365 Business Basic, неограничен мобилен интернет, както и избор между три лаптопа с една обща месечна такса за всичко. В комплекта е включен и малкият симпатичен модем ZTE MF833U1 LTE CAT4 USB, който дава достъп до мрежата на Yettel, където и да сте.

Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 e лек и удобен модел, верен помощник на всеки работещ. С тегло от 1.85 кг и дебелина от 1.99 см, той попада сред лидерите в своя клас по този показател. Преносимият компютър работи с 10-о поколение процесор Intel Core i3-1005G1, има 8GB DDR4 2666 MHz RAM, както и 256GB M.2 NVMe SSD и Intel UHD графика. Въпреки компактните си размери, IdeaPad 3 15IIL05 разполага с 15.6" матов IPS екран, работещ в резолюция Full HD. Лаптопът е чудесен за работа с разнообразни офис приложения, както и за водене на конферентни разговори чрез неговата HD уеб камера и качествен микрофон. Той има специален плъзгащ се проектор, покриващ камерата, както и Dolby Audio сертификат за звука. Сред останалите му предимства са възможността за до 7 часа работа, както и възможността за бързо зареждане. Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 можете да получите на пакетна цена от 70.63 лв. на месец заедно с подписване на двугодишен договор за абонаментен план B Mobile Data Unlimited.

ACER Extensa 15 EX215-52 е с нов дизайн, създаден, така че да бъде по-тънък и лек от предшествениците си. Той е с тегло от 1.9 кг и дебелина под 20 мм. Неговият 15.6" HD IPS дисплей има тънки рамки и ComfyView технология, която намалява отблясъците чрез редуциране на отразяващата се светлина. Животът на батерията му с едно зареждане е до 9 часа, с което той може да издържи целия работен ден. Моделът пристига с 10-о поколение на Intel Core процесор - i3-1005G1, вградената графична карта Intel UHD, 8GB DDR4 RAM памет, както и 256 GB PCIe Gen3 8 Gb/s up to 4 lanes, NVMe. Големият избор от портове - два USB 2.0, USB 3.2, HDMI и RJ45 - подсигурява възможността да се включат всякакви аксесоари и периферия. Лаптопът е готов и за онлайн срещи с мощната си Wi-Fi антена и MU-MIMO, които не позволяват смущения във връзката. Специално създадените уебкамера, микрофон и вградените двойни стерео говорители са идеално предвидени за видеоконференции с добро качество. ACER Extensa 15 EX215-52 можете да получите на пакетна цена от 75.63 лв. на месец заедно с подписване на двугодишен договор за абонаментен план B Mobile Data Unlimited.

LENOVO V15 IML също е с тънък и лек дизайн, създаден за бизнес. Той има съвсем малки рамки около дисплея, който е с покритие премахващо отблясъците. В него може да се намери 10-о поколение Intel Core i3-10110U, допълнено от 8GB DDR4 RAM и Intel UHD графика, което прави работата с документи, имейли и уеб-базирани приложения лесна и бърза. Моделът има 15,6" екран, работещ в резолюция Full HD. Стерео високоговорителите, с мощност от 3W и Dolby Audio технология го правят страхотен за гледане на видео съдържание, слушане на музика и провеждане на разговори, а многобройните портове позволяват свързване с аксесоари. Лаптопът разполага 256 GB M.2 2242 PCIe 3.0x2 NVMe диск, како и с Wi-Fi и Bluetooth от ново поколение, които се грижат за стабилната връзка с интернет и всички безжични устройства. Двата вградени микрофона правят разговорите безпроблемни, а допълнителната сигурност при уебкамерата осигурява спокойствие и поверителност. LENOVO V15 IML можете да получите на пакетна цена от 79.63 лв. на месец заедно с подписване на двугодишен договор за абонаментен план B Mobile Data Unlimited.


И трите лаптопа са с предварително инсталирана операционна система Windows 11. Те са част от новото портфолио на Yettel, което беше представено този месец. В него са включени три абонаментни плана за Microsoft 365, както и специални планове за Teams и OneDrive. При сключване на двугодишен договор клиентите получават безплатен достъп до услугите в рамките на първите три месеца.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.